Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό (01/07) έπαθλο άνεσης!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

1 Ιουλίου 2018 09:01
Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό (01/07) έπαθλο άνεσης!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες σας αποκαλύψαμε ποιος θα είναι ο πιο τυχερός παίκτης του φετινού Survivor, δηλαδή αυτός που θα κερδίσει το αυτοκίνητο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), όπως τα κατάφερε πέρσι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και σήμερα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τις διαρροές μας!

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσίλη, οι Διάσημοι μειώθηκαν κατά ένας και πλέον παίζουν σχεδόν υπό ίσους όρους απέναντι στους Μαχητές! Απόψε έχουμε αγώνα άνεσης, με μια γυναίκα και έναν άνδρα να μάχονται για το έπαθλο της εβδομάδας!

Ποιος θα κερδίσει;

Πάμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν! Το Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει! Απόψε λοιπόν έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης με αρκετή επαφή με το νερό, πολλά εμπόδια και έναν αρκετά δύσκολο στόχο! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο;

Στις γυναίκες σαφέστατα και είναι φαβορί ξανά η Κατερίνα Δαλάκα, με τους άνδρες να δίνουν πραγματικά ένα μεγάλο ντέρμπι καθώς θα αγωνιστούν μόλις δύο παίκτες, ο Χάρης και ο Ηλίας! Όπως βλέπουμε και από τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας μετά το τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου για ακόμα μια μέρα θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμού! Το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο θα είναι μεγάλο, με τον Ηλία ωστόσο να έχει ξανά ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στον αντίπαλο του!

Μόλις έχουμε την διαρροή θα σας την μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr αμέσως! Προς το παρόν δείτε εικόνες και το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share