Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης κερδίζει φέτος το πολυτελές αυτοκίνητο!

Πέρσι το κέρδισε ο Βασάλος! Φέτος ποιος; Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

30 Ιουνίου 2018 13:15
Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης κερδίζει φέτος το πολυτελές αυτοκίνητο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Πέρσι τέτοια εποχή και μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, είχαν μείνει μόνο άνδρες στο παιχνίδι ήταν Μαχητές και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μονομάχησαν με έπαθλο ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο! Πολλοί έχουν αναρωτηθεί ποιον θα το κερδίσει φέτος και αν γενικά θα υπάρξει τέτοιο έπαθλο!

Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης! Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως το επεισόδιο μόλις γύριστηκε και έχουμε νικητή! Το Athensmagazine.gr σας έχει την πληροφορία και σας την μεταφέρει!

Οι παίκτες που θα μονομαχήσουν για το απίστευτο αυτό έπαθλο είναι όσοι έχουν παραμείνει στο Survivor! Δηλαδή από πλευράς Διασήμων οι Κατερίνα Δαλάκα,Μελίνα Μεταξά,Βιργινία Δικαιούλια και Χάρης Γιακουμάτος, ενώ από την πλευρά των Διασήμων οι Ηλίας Γκότσης,Πάνος Θεοδώρου και Νικόλας Αγόρου!

Μπορεί αρκετοί να περιμένετε ένα από τα φαβορί να επικρατεί αλλά το Athensmagazine.gr σας έχει την πληροφορία που κάνει λόγο για έκπληξη! Ποια είναι αυτή; Πως ο νικητής είναι όνομα που δεν το περιμένετε! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο πως ο νικητής είναι ένας από την Μελίνα Μεταξά και τον Χάρη Γιακουμάτο! Δύο παιδιά δηλαδή που ξεκίνησαν από τους Μαχητές και πλέον βρίσκονται στην πλευρά των Διασήμων! Προσοχή αυτό δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένη διαρροή αλλά για τις πρώτες πληροφορίες! Όσο για το πότε θα προβληθεί το επεισόδιο; Φυσιολογικά μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share