Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Η γκάφα της Μελίνας στην ψηφοφορία που πρόδωσε την... παραγωγή! (video)

Τους έδωσε στεγνά! Όλοι το άκουσαν, κανείς δεν το κατάλαβε!

28 Ιουνίου 2018 11:27
Survivor αποκάλυψη: Η γκάφα της Μελίνας στην ψηφοφορία που πρόδωσε την... παραγωγή! (video)

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες είχαμε αγώνισμα ασυλίας και από αυτό προέκυψαν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Νικόλας Αγόρου,Πάνος Θεοδώρου και Γιάννης Τσίλης! Από αυτούς ο πρώτος προέκυψε πανηγυρικά από την ψηφοφορία! Τον Νικόλα τον ψήφισε όλοι οι Διάσημοι επομένως και ο Μελίνα Μεταξά!

Ωστόσο όταν έφτασε η σειρά της Μελίνας να ψηφίσει έκανε μια απίστευτη γκάφα... Και αυτό γιατί όταν είπε τον λόγο που ψηφίζει τον Νικόλα αποκάλυψε πως εκείνος είχε πει πράγματα για την οικογένειά της και για το τραγούδι που επέλεξε στο πάρτι της ένωσης στις συνεντεύξεις του στις κάμερες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Και η ερώτησή μας είναι η εξής: Από που έφτασε η πληροφορία αυτή στα αυτιά της Μελίνας, αφού η Κύπρια παίκτρια δεν έχει λείψει μέρα από την παραλία του Αγίου Δομινίκου; Ποιος έχει διαρρεύσει τις πληροφορίες; Σίγουρα ο φίλος της κατά την επίσκεψή του στον Άγιο Δομίνικο για το έπαθλο! Όμως εδώ βγαίνει και μια ακόμα αποκάλυψη και σας την παρουσιάζει το Athensmagazine.gr; Ποια είναι αυτή; Πως οι παίκτες βρέθηκαν με τα δικά τους πρόσωπα και πίσω από τις κάμερες και τους αποκάλυψαν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share