Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν σήμερα (25/06) το τρομερό έπαθλο!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

25 Ιουνίου 2018 08:52
Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν σήμερα (25/06) το τρομερό έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Από χτες η κατάσταση έχει αλλάξει, το Survivor έχει γίνει ατομικό, αλλά αυτό δεν διαφέρει και πολύ από πριν αφού ο νικητής επιλέγει άλλον έναν για να απολαύσει το έπαθλο του! Επομένως 4 παίκτες απολαμβάνουν το έπαθλο, όπως και πριν!

Χτες η Κατερίνα Δαλάκα και ο Νικόλας Αγόρου ήταν τα δύο παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και θέλουν απόψε να διατηρήσουν το σερί τους! Θα τα καταφέρουν; Όσο για το έπαθλο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό αφού οι νικητές θα βγουν στον... πολιτισμό και θα πάμε σινεμά, μαζί πάντα με τις επιλογές τους!

Ποιοι παίκτες κερδίζουν απόψε;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Το σημερινό αγώνισμα, όπως βλέπουμε και από το trailer που μας έχει δώσει ο ΣΚΑΙ από χτες το βράδυ είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με μεγάλα εμπόδια, ενώ δεν λείπει, όπως και σε κανένα άθλημα, η επαφή με το νερό!

Ο πιο γρήγορος παίκτης θα έχει σαφέστατο προβάδισμα αφού ο στόχος θεωρείται από τους πλέον βατούς στο φετινό Survivor! Ποιοι θα τα καταφέρουν; Ακόμα διαρροή δεν έχουμε στα χέρια μας αλλά σας μεταφέρουμε ότι ξέρουμε! Επειδή η ταχύτητα σαφέστατα θα παίξει ρόλο απόψε, Κατερίνα και Πάνος είναι τα δύο μεγάλα φαβορί χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με Μελίνα και Ηλία... Πάντως όποιος από τα παιδιά κερδίσει το σίγουρο είναι πως αυτοί οι παίκτες θα απολαύσουν το έπαθλο!

Προς το παρόν δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητές σε άνδρες και γυναίκες!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share