Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Η πεσμένη ψυχολογία και η «ένταση» στην ομάδα των Μαχητών!

Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο;

3 Ιουνίου 2018 09:50
Survivor: Η πεσμένη ψυχολογία και η «ένταση» στην ομάδα των Μαχητών!

Σκούρα τα πράγματα φαίνεται πως είναι τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα των Μαχητών. Η αποχώρηση του Νάσου, μόνο να κοστίσει μπορεί στην ομάδα τους.

Οι Μαχητές αν μη τι άλλο μετράνε αρκετές ήττες και η ψυχολογία τους ήδη φαινόταν πεσμένη. Τώρα με την αποχώρηση και ενός δυνατού τους παίκτη η διάθεση τους... έπεσε στα πατώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Λέρο: Η 14χρονη κόρη είχε καταγγείλει βιασμό στον παρελθόν και την έστειλαν πίσω... στο σπίτι της!

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα στην ομάδα τους δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλό. Εντάσεις και τσακωμοί, για το αν ήταν σωστή η απόφαση του Αγόρου να ρίξει στον «τάκο» τον Νάσο είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης τους.

Κάποια μέλη της ομάδας προσπαθούν να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους, μα κάποιοι δεν θέλουν ούτε να τους ακούνε.

Θα τους κοστίσει άραγε η αποχώρηση ή θα βάλουν τα δυνατά τους για να ξαναβρούν την φόρμα τους; Το μόνο σίγουρο είναι πως στο αντίπαλο στρατόπεδο, χαίρονται αρκετά με την αποχώρηση αυτή και ελπίζουν σε μια σίγουρη νίκη στο έπαθλο άνεσης,

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι να σας έχουμε σίγουρες πληροφορίες και να σας πούμε όπως πάντα πρώτοι ποιος θα είναι ο νικητής.

Μέχρι τότε δείτε ξανά το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share