Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Φρίκη στην Λέρο: Η 14χρονη κόρη είχε καταγγείλει βιασμό στον παρελθόν και την έστειλαν πίσω... στο σπίτι της!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

3 Ιουνίου 2018 08:53
Φρίκη στην Λέρο: Η 14χρονη κόρη είχε καταγγείλει βιασμό στον παρελθόν και την έστειλαν πίσω... στο σπίτι της!

Σοκάρουν όλα όσα έρχονται στο φως για τους γονείς που βίαζαν κατ’εξακολούθηση τα παιδιά τους στην Λέρο.

Η υπόθεση έχει παγώσει το πανελλήνιο, σιγά – σιγά ανοίγουν στόματα στην τοπική κοινωνία του νησιού, ενώ το εξοργιστικό είναι ότι κάποιοι ήξεραν, όμως τόσο καιρό δεν μιλούσαν.

Μάλιστα κάτι που προκαλεί πραγματικά πολλά ερωτήματα, είναι πως η 14χρονη κορούλα της οικογένειας είχε καταγγείλει ανώνυμα πριν ένα χρόνο τα όσα περνούσε, με γιατρούς με την εξετάζουν και την εισαγγελέα… να την στέλνει πίσω στο σπίτι της!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα,Κυριακή 03 Ιουνίου;

Όπως δήλωσε στην κυριακάτικη Real News η κοινωνική λειτουργός του νησιού Βάσω Ευαγγέλου, κάποιοι στην τοπική κοινωνία έδειχναν να ξέρουν τα όσα τραβούσαν τα παιδιά, ακόμα και… κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που άλλωστε έχει προκαλέσει και την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που ζητά να διευρευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

Όπως αναφέρει λοιπόν, πριν από ένα χρόνο η 14χρονη πήρε τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού και κατήγγειλε ανώνυμα τους γονείς της, το οποίο απευθύνθηκε αμέσως στην Εισαγγελία. Μετά από δύο μέρες η υπηρεσία δέχθηκε κι άλλο τηλεφώνημα που κατήγγειλε τα ίδια, από την θεία των παιδιών.

Μετά από έκθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Λέρου, η Εισαγγελία της Κω διέταξε παιδοψυχιατρική έρευνα, με την 14χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο από… την ίδια την μητέρα της.

Εκεί οι γιατροί… δεν διαπίστωσαν κακοποίηση, κάτι που προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει πως «από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι παθολογικό. Από την παιδοψυχιατρική αξιολόγηση διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: «Μίνι» καύσωνας σήμερα! Στους πόσους βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία;

Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας της Κω – σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία Λέρου – και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου.

 

Ροή ειδήσεων

Share