Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Μεγάλη βόμβα με την αποχώρηση! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Μαΐου 2018 09:59
Survivor - Διαρροή: Μεγάλη βόμβα με την αποχώρηση! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή στο Survivor και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο σχετικά με το ποιος παίκτης είναι ήδη εκτός του ριάλιτι!

Συγκεκριμένα πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και εμείς σας φέρνουμε αμέσως το παρασκήνιο! Οι Διάσημοι, ως γνωστόν, χτες έχασαν την ασυλία και αναγκάστηκαν να δώσουν τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Ο λόγος για τους Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Στέλιος Κρητικός και Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Πάμε στο ζουμί λοιπόν της υπόθεσης! Με μεγάλη διαφορά πρώτος στις θετικές ψήφους ήρθε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος παραμένει πανηγυρικά μέσα στο παιχνίδι! Από εκεί και πέρα έχουμε ένα τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στους Σώζοντα και Στέλιο! Επιβεβαιωμένη διαρροή δεν έχουμε ακόμα αλλά οι αρχικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για βόμβα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Ζευγάρι μετά την ένωση! Τα... μοναχικά τετ α τετ στην παραλία και ο έρωτας που φουντώνει! (photo)

Από χτες σε ψηφοφορία που είχε διοργανώσει το Athensmagazine.gr σας είχαμε πει πως πρώτος από την ομάδα των Διασήμων για αποχώρηση έρχεται ο Στέλιος Κρητικός, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην σημερινή! Οι ψήφοι όμως των δύο παικτών είναι πολύ κοντά! Μόνο αυτό μπορούσαν να μας επιβεβαιώσουν από το τηλεφωνικό κέντρο και δεν αποκλείουμε λοιπόν να είναι ήδη εκτός παιχνιδιού ο Στέλιος Κρητικός! Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες παραμονής στο παιχνίδι είναι 52-48 υπέρ του Χάρου! Όταν έχουμε την διαρροή θα σας ενημερώσουμε αμέσως!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share