Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - παρασκήνιο: Ζευγάρι μετά την ένωση! Τα... μοναχικά τετ α τετ στην παραλία και ο έρωτας που φουντώνει! (photo)

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Μαΐου 2018 09:10
Survivor - παρασκήνιο: Ζευγάρι μετά την ένωση! Τα... μοναχικά τετ α τετ στην παραλία και ο έρωτας που φουντώνει! (photo)

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικιο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Εδώ και μια εβδομάδα οι δύο ομάδες έχουν γίνει... ένα και μένουν στην ίδια παραλία! Ήδη έχουμε δει να μοιράζονται φαγητό ενώ έχουν διαμορφωθεί και νέες παρέες - κλίκες!

Από τα άτομα που έχουν έρθει πιο κοντά είναι και ένας παίκτης των Μαχητών με μια παίκτρια των Διασήμων! Από την πρώτη μέρα οι δύο αυτοί παίκτες έχουν γίνει... αυτοκόλλητοι ενώ συχνά πυκνά απομονώνονται στην παραλία με τις φήμες να οργιάζουν!

Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο τους έπιασε και οι κάμερες να κάθονται μόνοι τους στην παραλία και να κάνουν ηλιοθεραπεία σε μια στάση που σίγουρα παρεξηγήθηκε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τους Νικόλα Αγόρου και Κατερίνα Δαλάκα!

Φυσικά και στην συγκεκριμένη σχέση υπάρχει παρασκήνιο, μιας και οι δύο παίκτες γνωρίζονται πριν το παιχνίδι, ενώ ο Αγόρου είναι πολύ καλός φίλος με τον αδελφό της Κατερίνας, Κώστα!

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι παραπάνω! Άλλωστε μόνοι τους δίνουν δικαιώματα, ανάλογα με εκείνα των Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέρσι! Λέτε;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share