Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Αποκλειστικό: Παίκτρια των Μαχητών πηγαίνει στους Διάσημους! Ο λόγος για την...

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Απριλίου 2018 08:31
Survivor - Αποκλειστικό: Παίκτρια των Μαχητών πηγαίνει στους Διάσημους! Ο λόγος για την...

Ότι αποτελεί το πιο δύσκολο ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση ήταν γνωστό! Φέτος όμως το Survivor είναι πιο ανατρεπτικό και βάναυσο από ποτέ αφού χτες είχαμε την 4η οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι, ενώ διανύουμε ακόμα την μέση του ριάλιτι!

Χτες είδαμε να αποχωρεί μετά από αρκετά ψυχολογική πίεση και η Όλγα Φαρμάκη και πλέον οι Διάσημοι έμειναν μόλις με δύο κοπέλες, ενώ απομένουν το λιγότερο 3 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί το Survivor! Το εύλογο ερώτημα είναι πως θα καταφέρουν να διατηρηθούν οι δύο κοπέλες στην ομάδα των Διάσημων μέχρι τέλος! Και αυτό γιατί αν υπάρξει ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι τότε "αχρηστεύονται" ταυτόχρονα και οι κοπέλες των Μαχητών αφού θα αγωνίζεται μόλις μια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Γιώργος Μπαλταδώρος: Στην δημοσιότητα συνομιλίες του κινητού του! Ο διάλογος και η προδοσία των Ελλήνων πολιτικών!

Το Athensmagazine.gr κάπου εδώ σας έχει το ρεπορτάζ! Τι θα συμβεί; Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε στα επόμενα επεισόδιο τον Σάκη Τανιμανίδη να καλεί έκτακτο συμβούλιο στο νησί με σκοπό οι Μαχητές να ψηφίσουν μια (τουλάχιστον) παίκτριά τους να μετακινηθεί στους Διάσημους!

Αυτή την στιγμή οι Μαχητές έχουν τις Μελίνα, Ντάρια, Βιργινία, Φελίτσια και Ροδάνθη, δηλαδή 5 κοπέλες την ίδια ώρα που στους Μαχητές είναι μόλις 2! Επομένως το πιο λογικό είναι μια εξ αυτών να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει σ εκείνο των Διασήμων, κάτι αντίστροφο με αυτό που είχε συμβεί πέρσι με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας τότε στους Διάσημου θα μετακινηθεί μια εκ των Ροδάνθη ή Φελίτσια με την δεύτερο να είναι φαβορί! Μέχρι να επιβεβαιωθεί η είδηση αυτή εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr κρατάμε και μια "πισινή"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας, ο τραυματισμός του Αγόρου και οι καβγάδες σε Μαχητές και Διάσημους! (video)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share