Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας, ο τραυματισμός του Αγόρου και οι καβγάδες σε Μαχητές και Διάσημους! (video)

Όλα όσα είδαμε χτες!

16 Απριλίου 2018 08:04
Survivor: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας, ο τραυματισμός του Αγόρου και οι καβγάδες σε Μαχητές και Διάσημους! (video)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ στενάχωρη για την ομάδα των Διασήμων.

Πολύ συγκινημένη με αυτή την απόφαση της Όλγας ήταν και η Κατερίνα Δαλάκα, που δεν μπορεί να πιστέψει την απόφαση της συμπαίκτριας, μη μπορώντας κρατήσει τα δάκρυά της.

Μάλιστα, φαίνεται πως η Όλγα Φαρμάκη πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο έκανε ένα δώρο στην Κατερίνα- το σορτσάκι της!

Η παίκτρια των Διασήμων το φόρεσε και στον στίβο μάχης και από ότι φαίνεται θα είναι το νέο της γούρι για να νιώθει την Όλγα συνεχώς στο πλευρό της. Δείτε τι δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα στο βίντεο

Δεν άντεξε άλλο η Ολγα Φαρμάκη.... Αρκετό καιρό η παίκτρια των Διασήμων είχε κλειστεί στον εαυτό της και προτιμούσε να κάνει βόλτες μόνη της στην παραλία από το να κάθεται με τους υπόλοιπους παίκτες.

Το τελευταίο διάστημα την βλέπαμε όλο και πιο συχνά σκεπτική και απομονωμένη. Η Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία είχε έρθει αρκετά κοντά μετά την αποχώρηση της Ξένιας Rec, προσπαθούσε να της φτιάξει τη διάθεση, και ενώ σε αρκετά πλάνα βλέπαμε τις δυο παίκτριες σε χαλαρή διάθεση, φαίνεται πως αυτό ήταν επιφανειακό από την πλευρά της Ολγας.

Η παίκτρια των Διασήμων ανακοίνωσε στην καλύβα πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, οι συμπαίκτες της δεν φάνηκε να ξαφνιάζονται αφού σίγουρα είχαν παρατηρήσει την αλλαγή στην διάθεση και στην συμπεριφορά της Όλγας. Στενάχωρη είδηση αυτή για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία την πήρε αγκαλιά βουρκωμένη.

Η Ολγα στην αρχή του επεισοδίου ζήτησε τον λόγο και είπε πως θέλει να ανακοινώσει κάτι στην ομάδα της. Συγκεκριμένα: “Τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά προβληματισμένη... Θέλησα να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου για να σκεφτώ κάποια πράγματα και πραγματικά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω κάποια πράγματα στην ομάδα μου. Στη συνέχεια η Ολγα καθισμένη στο κρεβάτι της ανακοινώνει πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το παιχνίδι...Δείτε το video με την ανακοίνωση της Ολγας Φαρμάκη στους συμπαίκτες της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ: Δολοφόνησαν 33χρονη δημοσιογράφο!

Δείτε το video με την συγκινητική αποχώρηση της Ολγας από την παραλία:


Η κόντρα τους καλά κρατεί!

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον σώζων Παλαίστρο Χάρο!

Η Κατερίνα Δαλάκα- φαίνεται να έχει άλυτες διαφορές με τον Σώζων, με τους δύο παίκτες να έχουν λογομαχία στην καλύβα και ο ένας να μην ακούει τον άλλον- σε ότι αφορά για τον στίβο μάχης .Διαβάστε παρακάτω....

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ξαπλωμένος και λέει στην Κατερίνα Δαλάκα: «Μπορείς να με ακούσεις λιγάκι», με εκείνη να απαντάει: «Όχι πως να σε ακούσω με αυτά που μου λες»

Η Κατερίνα, στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά πως καλό είναι να ακούς τις συμβουλές του άλλου για να κερδίζεις χρόνο γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε ο αντίπαλος δεν θα σε περιμένει να το βρεις. Δείτε το απόσπασμα στο χαρακτηριστικό βίντεο:

Μετά το δείπνο, έπεσαν να κοιμηθούν αφού το πρωί θα διαγωνιζόντουσαν για το έπαθλο άνεσης... Υπολόγισαν όμως χωρίς τον... "τακτικό" τους επισκέπτη.

Ο guest της καλύβας δεν ήταν άλλο από ένα ποντικάκι το οποίο όμως επέλεξε να κάνει επίσκεψη στο κεφαλάκι της Ροδάνθης. Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών πετάχτηκε από τα σκεπάσματα της φωνάζοντας. Ο Κώστας πήγε να τη βοηθήσει και να διώξει μακριά το ποντίκι.

Φυσικά η Ροδάνθη αρκετά ταραγμένη πριν ξαναξαπλώσει έκανε έναν περιμετρικό έλεγχο για να μην λαχταρήσει ξανά μέσα στον ύπνο της....Δείτε το video:

Μεγάλη αναστάτωση βλέπουμε στην ομάδα των Μαχητών με τις σχέσεις πλέον να είναι τεταμένες.

Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε τον Ηλία να λέει: «Με κάποιους ανθρώπους από την αρχή μπορεί να είχα κάποια άλλη επαφή- είδα μια άλλη στάση από εκεί που δεν το περίμενα. Χωρίς να προϋπάρξει κάποια συζήτηση. είναι κάτι το οποίο με στεναχώρησε και από κει και πέρα δεν κρατάω κακία».

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Ενώ η Μελίνα με την σειρά της, είπε στην κάμερα: «Κάποιος που μπορεί να έχει πληγώσει τα συναισθήματα του Ηλία από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι τώρα- νομίζω ότι είναι ο Χάρης.... γιατί στην αρχή ήταν πάρα πολύ κοντά, λέγανε πάρα πολλά πράγματα και προσωπικά και μετά φάνηκε σαν να έστριψε το τιμόνι προς άλλη κατεύθυνση ο Χάρης με παράξενο τρόπο....Ο καθένας έχει έρθει εδώ με έναν σκοπό και ένα στόχο και από ότι φαίνεται ο καθένας θα κάνει τα πάντα για να φτάσει σε αυτό που έχει βάλει σκοπό»

Γενικότερα βλέπουμε ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα των Μαχητών- κάτι που παρατήρησαν και οι ίδιοι οι παίκτες. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του Youweekly.gr

Τραυματισμός σοκ για τον Νικόλα Αγόρου! Ο παίκτης των Μαχητών μπήκε πολύ δυναμικά στην πίστα, όπως πάντα άλλωστε. Κατά την πτώση του όμως στην πισίνα χτύπησε το πόδι του.

Ο Νικόλας “λύγισε” από τον πόνο. Στην αρχή οι υπόλοιποι παίκτες δεν κατάλαβαν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του όταν όμως τον άκουσαν να ουρλιάζει από τον πόνο και να έχει μείνει μέσα στο νερό έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Μαχητές και Διάσημοι έτρεξαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Φυσικά το αγώνισμα σταμάτησε!

Αξιοσημείωτο είναι πως οι πρώτοι που βρέθηκαν στο πλευρό του τραυματισμένου παίκτη ήταν οι αντίπαλοι του, Μιχάλης Μουρούτσος και Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Μόλις ο Χάρος, ο οποίος ήταν ο αντίπαλος του Νικόλα στη συγκεκριμένη κούρσα, κατάλαβε τι έγινε, γύρισε πίσω για να βοηθήσει και εκείνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Απριλίου;

Ο παίκτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπως είπε ο γιατρός που τον εξέτασε στην παραλία. Δείτε το video:

Άλλη μια αψιμαχία είχαν Ροδάνθη και Μελίνα την ώρα του στίβου μάχης και συγκεκριμένα στον πάγκο.

Η Ροδάνθη ζήτησε από τους συμπαίκτες της να μην μιλάνε την ώρα του αγώνα για τους στόχους.

Συγκεκριμένα, η Ροδάνθη είπε χαρακτηριστικά: «Ρε παιδιά, ναι. Μην το ξανακάνετε αυτό.»

Η Μελίνα με την σειρά της απάντησε: «Έχουμε πει να μάθετε να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν είστε εκεί και να μην επηρεάζεστε».

Οι τόνοι ανέβηκαν για την ομάδα των Μαχητών με τον Νικόλα Αγόρου να προσπαθεί να ηρεμήσει την ομάδα του- προτρέποντας του να επικεντρωθούν στον αγώνα. Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το κλίμα στην παραλία των Διασήμων είναι αρκετά τεταμένο. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος άφησε να εννοηθεί πως οι υπόλοιποι της καλύβας τον έχουν στοχοποιήσει...

Ο παίκτης των Μαχητών είπε: "Αυτό που βιώνω εδώ στην παραλία είναι μεταξύ άλλων μια απομάκρυνση από την πραγματική ανθρώπινη επαφή.

Δηλαδή, είμαστε όλοι μαζί και κοιμόμαστε, είμαστε όλοι μαζί και τρώμε, παρόλα αυτά στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι εγώ αν πλησιάσω κάποιον και κάτσω μαζί του θα πρέπει για να μην θεωρηθώ αγενής, να ρωτήσω. Αν είναι δυο άνθρωποι και μιλάνε και πάω εκεί να φάω και εγώ μαζί τους θα πρέπει να τους ρωτήσω αν μπορώ να φάω μαζί τους. Κάτι που δεν το θεωρώ άδικο. Παρόλ'αυτά έχουν υπάρξει φορές που μου έχουν πει.. "ξέρεις κάτι.. έλα δω κάτσε δεν χρειάζεται να ρωτάς". Υπάρχουν άλλες φορές που μου έχουν πει "γιατί δεν ρωτάς; έρχεσαι εδώ, έχεις κοινωνικά προβλήματα και δεν ρωτάς τι γίνεται;" είναι κάποιες στιγμές που δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω.. Εχουν γίνει και αυτά τα πράγματα με τον μπαρμπά-Στρουμφ της υπόθεσης, τον Στέλιο, τα οποία θα μπορούσα να τα ξεχάσω αλλά δεν κάνει κάποια ενέργεια. Οσες φορές έχουν βρει φαγητό στην παραλία, κανείς δεν έχει διάθεση να μοιραστεί με μένα φαγητό..."

Ενώ στη συνέχεια φαίνεται ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Στέλιο Κρητικό να έχουν βάλει στη γωνία τον Χάρο και να του κάνουν κήρυγμα για το φαγητό...Η απάντηση του παίκτη των Διασήμων ήταν πως: "Η όλη αντιμετώπιση εμένα δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη..." Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του- σας ενημέρωσε για το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά για τον σημερινό νικητή.... και όχι μόνο!

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά οι νικητές, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είναι οι Διάσημοι έναντι των Μαχητών- με σκορ 10-6! Διαβάστε παρακάτω...

Τα ρεπορτάζ μας, πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί!

Επίσης σήμερα- έχουμε και Spoiler Vol 2 για το δεύτερο έπαθλο που θα είναι φαγητού! Όποιος θέλει να μάθει μπορεί να δει εδώ. Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών μετά το τέλος του αγώνα!

Ο Διάσημοι νίκησαν έναντι των Μαχητών με σκορ 10-6, κάτι που αναστάτωσε την ομάδα των Μαχητών και έφερε ακόμη μια λογομαχία στον πάγκο των Μαχητών.

Ηλίας: «Λοιπόν ένα πράγμα. Αν δεν πιστεύει όλη η ομάδα... στον καθένα που πηγαίνει από κει δεν θα πιστέψει από κει κανένας άλλος», με τον Χάρη να τον διακόπτει: «Αυτό είναι πολύ λάθος»

Ο Ηλίας πρόσθεσε:«Διαλέγω το ματσάρισμα και μου λέει... γιατί διάλεξε πρώτος ο Ηλίας και με κοιτάζει παίρνω κακή ενέργεια». Η Ροδάνθη τον ρώτησε για ποιον το είπε και εκείνη απάντησε για εκείνη.

Η Ροδάνθη δεν μίλησε με κακεντρέχεια για τον Ηλία και προσπαθούσε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε, αφού η ίδια μετά από όσα έχει περάσει- δεν θα ασκούσε τέτοια κριτική για κάποιον μέσα στο παιχνίδι, όπως είπε και αργότερα.

Η ίδια τόνισε: «Ηλία λοιπόν για να το ξεκαθαρίσω, είναι εύλογο, όταν κάποιος έχει πάρει τέσσερις νίκες και κάποιος άλλος δεν έχει πάρει τόσες... να αναρωτηθώ γιατί δεν έπαιξε ο Κώστας!» Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό Βίντεο:

Οι παίκτες του Survivor- ήταν πολύ κουρασμένοι με την ομάδα των Διασήμων να «κλέβει» την παράσταση.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος επιβεβαίωσε πως και οι ζεν πρεμιέ ροχαλίζουν!

Ο γοητευτικός παίκτης του Survivor, μετά το «σύγκαμα» ξαναχτυπά με την κάμερα να απαθανατίζει την στιγμή που ροχαλίζει.

Μάλιστα, η Εύη Σαλταφερίδου τον ξύπνησε σιγά- σιγά, με τον παίκτη να σηκώνεται αναστατωμένος και να αναρωτιέται: «Τι έγινε; Εγώ ροχάλιζα;». Δείτε το βίντεο στο σχετικό απόσπασμα:

Το Youweekly.gr, πιστό στο ραντεβού του, έτσι και σήμερα σας ενημέρωσε και για το δεύτερο αγώνισμα- που ήταν έπαθλο φαγητού.

Το δεύτερο αγώνισμα ήταν γυναικεία υπόθεση ,αφού αγωνίστηκαν δύο γυναίκες για κάθε ομάδα, αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει- νικητές ήταν οι Διάσημοι.

Επομένως, η ομάδα των Διασήμων θα γευτεί το έπαθλο φαγητού- που θα είναι κεφτεδάκια με τηγανητές πατάτες.

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Δείτε στο βίντεο του Youweekly.gr, το βίντεο στο σχετικό απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share