Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Ο γρουσούζης Λιανός, η ύπουλη συμπεριφορά της Μελίνας και η Σπυροπούλου που βαριόταν να κουνηθεί!

13 Μαρτίου 2018 07:59
Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Ο γρουσούζης Λιανός, η ύπουλη συμπεριφορά της Μελίνας και η Σπυροπούλου που βαριόταν να κουνηθεί!

Πολλές οι εξελίξεις χτες στο survivor 2 με το... καλημέρα σας!

Οι εξελίξεις ήταν για ακόμα μια ημέρα ραγδαίες και τα όσα είδαμε μας συγκλόνισαν!

Αρχικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις συμβουλές της Ροδάνθης στην Μελίνα για το αγώνισμα!

Την Ροδάνθη που έχει να παίξει από προ Χριστού που είναι αραχτή στον πάγκο, να δίνει συμβουλές στην Μελίνα για το πως θα βάλει το μπαλάκι στον κύκλο!

Όλα τα λεφτά η αντίδραση της Μελίνας σε αυτά που άκουγε από την απίθανη φοιτήτρια! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο αργότερα ήρθε και σαν... έκλαμψη ο επικός χαρακτηρισμός της Δαλάκα στον Λιανό! Ναι, η Δαλάκα τον είπε ευθέως γκαντέμη αφήνοντας τον παρουσιαστή με το στόμα ανοιχτό δίχως να μπορεί να πιστέψει τι του είπε η παίκτρια των Διάσημων! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη: Από αυτό πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός!


Στην συνέχεια πήγαμε ξανά στην παραλία των Μαχητών όπου Ροδάνθη και Βιργινία έκαναν... ζωάρα με τα μαγιό τους! Οι δυο τους σχολίαζαν το τοπίο και με την σέξι εμφάνισή τους χάρισαν στιγμές χαλάρωσης και στους συμπαίκτες τους αλλά και στο πανελλήνιο!

Βέβαια η Ροδάνθη με το που τελείωσε τον σχολιασμό της παραλίας δεν άφησε ασχολίαστο τον Ηλία, ο οποίος φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο της θέμα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Αμέσως μετά ήρθε και η μάχη γιγάντων! Το αγώνισμα της ημέρας στο Survivor δεν ήταν άλλο από την Τιτανομαχία της τουρίστριας Ροδάνθης και της αδιάφορης Σπυροπούλου! Το αποκορύφωμα ήταν ο τρόπος που προσπαθούσε να βρει το καλάθι με τις μπάλες! Ούτε καν που στόχευε! Απλά πετούσε βαριεστημένα το τόπι! Έχει αρχίσει να απογοητεύει τους φανατικούς θαυμαστές της η "βασίλισσα" του Survivor! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο πριν το τέλος ο Μουρούτσος μας έστειλε με την ατάκα του αιώνα! Ο Μιχάλης είπε: "Αν και δεν πήγαιναν μέσα οι μπάλες εγώ στο στόχο το είχα, πήγαιναν σχετικά καλά"! Ναι, ναι καλά ακούσατε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και την αντίδραση των συμπαικτών του στο βίντεο που ακολουθεί:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share