Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη: Από αυτό πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός!

13 Μαρτίου 2018 07:51
Θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη: Από αυτό πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός!

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η ξαφνική είδηση του θανάτου του Χρήστου Σιμαρδάνη, που έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Τρίτης. Και ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του ηθοποιού, πριν από περίπου τρεις μήνες η εφημερίδα Espresso μιλούσε για τον γολγοθά που τραβούσε ο Χρήστος Σιμαρδάνης για να σταθεί όρθιος.

Όπως έγραφε λοιπόν η Espresso, ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στεκόταν με περίσσια αξιοπρέπεια και μεγάλο θάρρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που άλλαξαν καλύβα οι Μαχητές! Η κλεψιά και η απομάκρυνση του Ηλία!

Άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, είχε αποκαλύψει ότι κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε ο Χρήστος Σιμαρδάνης τον οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

«Έμεινε μέσα για περίπου 15 μέρες και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που του έδωσαν οι γιατροί του. Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία του με θάρρος, όπως συνηθίζει να κάνει γενικότερα σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής, και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά» είχε μεταφέρει στην εφημερίδα δυο ημέρες περίπου πριν τα Χριστούγεννα, άνθρωπος από το περιβάλλον του Χρήστου Σιμαρδάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός σε σούπερ μάρκετ: Πελάτης τα πέταξε όλα, σταμάτησε μπροστά από μια γυναίκα και ναι, έκανε αυτό που φαντάζεστε!

Στο πλευρό του ηθοποιού όπως έγραφε η εφημερίδα ήταν καλοί φίλοι και βέβαια ο σύντροφός του, που ήταν και ο πιο δικός του άνθρωπος. Οι δυο τους ήταν άλλωστε μαζί πολύ καιρό, και κρατούσαν πάντα μια διακριτική στάση ζωής, δίχως να κρύβουν τη σχέση τους, φυσικά. Εξάλλου ο Χρήστος Σιμαρδάνης ήταν από τους πρώτους Έλληνες καλλιτέχνες που μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share