Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα και το έπαθλο άλλου... επιπέδου!

11 Μαρτίου 2018 12:08
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα και το έπαθλο άλλου... επιπέδου!

Το Survivor μετά από 3 μέρες απραξίας επιστρέφει στους δέκτες μας και το Athensmagazine,gr, όπως κάθε μέρα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Οι Διάσημοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες μετά και την αποχώρηση της Ξένιας, με τον εμφύλιο καλά να κρατεί ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες! Η Δαλάκα προσπαθεί να τα βρει με τον Μουρούτσο και κάτι τέτοιο φαίνεται πως γίνεται, όμως θα πρέπει να τα βρουν γρήγορα καθώς υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι που καλούνται να βγάλουν πέρα!

Σήμερα, το έπαθλο είναι άλλου... επιπέδου, όπως αναφέρει και ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του επεισοδίου και σίγουρα θα είναι... διπλό μπορεί και τριπλό! Θα υπάρχει ξεκάθαρα, όπως κάθε Κυριακή, έπαθλο άνεσης αλλά και φαγητού! Την περασμένη εβδομάδα οι Διάσημοι κέρδισαν κρεβάτια, μαξιλάρια καθώς και... μουσική για μια εβδομάδα και σήμερα οι Μαχητές θέλουν να το πάρουν... πίσω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα στην Κέρκυρα: Οι θλιβερές αποκαλύψεις για την άγνωστη ζωή του θύματος! Δεν φαντάζεστε με τι την δολοφόνησε...

Πάμε όμως στα αγωνιστικά! Το σημερινό αγώνισμα είναι από τα πιο βάναυσα από την αρχή του φετινού Survivor! Χρειάζεται ξεκάθαρα αντοχή αλλά και επαφή με το νερό που δυσκολεύει ιδιαίτερα τους παίκτες των δύο ομάδων, την ίδια ώρα που οι Διάσημοι καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια της Ξένιας, που σημαίνει πως θα πρέπει να αγωνιστεί σε περισσότερα αγωνίσματα το... αδύναμο χαρτί της ομάδας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Οι Μαχητές δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι σήμερα, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από καμία διαρροή! Έχουν καταφέρει να πάρουν την ψυχολογία με το μέρος τους, παρότι έχουν και εκείνοι κάκιστο κλίμα μέσα στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο!

Σήμερα λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές τα δίνουν όλα για ένα ανεπανάλητο έπαθλο και το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους με κάθε διαρροή που θα έχει στην κατοχή του! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!

Y.Γ: Το Athensmagaizne.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα θα σας έχει την σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ με έπαθλο, νικητή και σκορ! Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share