Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακό έγκλημα στην Κέρκυρα: Οι θλιβερές αποκαλύψεις για την άγνωστη ζωή του θύματος! Δεν φαντάζεστε με τι την δολοφόνησε...

11 Μαρτίου 2018 09:03
Οικογενειακό έγκλημα στην Κέρκυρα: Οι θλιβερές αποκαλύψεις για την άγνωστη ζωή του θύματος! Δεν φαντάζεστε με τι την δολοφόνησε...

Φορώντας μαύρη κουκούλα ο συνταξιούχος αστυνομικός οδηγείται με το τζιπ της αστυνομίας στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Λίγες ώρες πριν, το πρωί της Παρασκευής, έξω από το σπίτι της 56χρονης εκτυλίσσονταν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

"Κόρη μου! Τι σου έκανε ο φονιάς!! Ο φονιάς!!!"

Είναι η θεία της άτυχης γυναίκας. Μόλις έμαθε ότι η Αμαλία έπεσε νεκρή από τον ίδιο της τον άντρα. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ο γιος της και ο αδερφός της. Η μητέρα της ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία της κόρης της.

ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΗ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ 56ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Ηλεία: Οικιακή βοηθός κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου ηλικιωμένη! (video)

Η ζήλια λένε ότι ειναι η αιτια που όπλισε το χέρι του 62χρονου και σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα την σύζυγο του. Η ζήλια τον κυρίευε υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα η 56χρονη να περνά ένα μαρτύριο.

"ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ. Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΟ"

"Δεν μπορούσαν να βγούνε έξω καθόλου. Δεν ήθελε πια να βγαίνει μαζί του καθόλου γιατί είχαν γκρίνια, την έβριζε", δήλωσε η ξανδέρφη της 56χρονης.

Η ξαδέρφη της Αμαλίας είναι σε κατάσταση σοκ. Μαζί ήταν το προηγούμενο βράδυ. Μαζί διασκέδαζαν, χωρίς κανείς να φανταστεί το κακό που θα ακολουθούσε το πρωί.

Οπλισμένος με μια κυνηγετική καραμπίνα ο συνταξιούχος αστυνομικός στις 8 το πρωί ανεβαίνει τη σκάλα. Στέκεται μπροστά από το παράθυρο της κουζίνας και πυροβολεί την άτυχη Αμαλία που βρισκόταν πίσω από το τζάμι.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ


Στο σπίτι της όπως λέει η ξαδέρφη της, είχε κρυφτεί παλαιότερα η 56χρονη για να ...γλιτώσει από τον άντρα της. Τον είχε καταγγείλει και στην αστυνομία για την βίαιη συμπεριφορά του. Όλοι πίστευαν πως μια μέρα θα γίνει το κακό, λένε στην κάμερα του ΣΤΑΡ.

Αρχές Γενάρη η 56χρονη ανέβασε φωτογραφίες στο facebook αγκαλιά με τον συνταξιούχο αστυνομικό, γράφωντας : "Και του χρόνου να είμαστε καλά".

"ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ"

Όταν τον έδιωχνε εκείνος επέστρεφε και την παρακαλούσε, αποκαλύπτουν οι συγγενείς της.

Η ζωή της ....τραγική. Στα 21 της χρόνια παντρεύεται και αποκτά το πρώτο της παιδί... Ο σύζυγος της πεθαίνει λίγο καιρό μετά. Παντρεύεται ξανά και στα 27 της γεννά τον δεύτερο γιο της, όμως και αυτός ο σύζυγος της φεύγει από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο γάμος της με τον συνταξιούχο αστυνομικό ήταν μοιραίος για τη ζωή της.

"Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Trailer: Η δημόσια συγγνώμη της Δαλάκα και το ξέσπασμα του Μουρούτσου! Τι θα δούμε σήμερα; (video)

Η Αμαλία έχει δύο γιους από τους πρώτους της γάμους. Ο κατηγορούμενος λένε ότι το 2005 είχε ρίξει την πρώην σύζυγο του από το μπαλκόνι. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στην Αθήνα.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση πήρε 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί. Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι η 56χρονη δολοφονήθηκε με φυσίγγια για αγριογούρουνα.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί αύριο το μεσημέρι στον Ιερό ναό της Κασσωπίτρας στα Χλωμοτιανά της Κέρκυρας. Εκεί τα παιδιά της, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Αμαλία.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share