Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, Κυριακή, το έπαθλο!

25 Φεβρουαρίου 2018 17:10
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, Κυριακή, το έπαθλο!

Το Survivor επιστρέφει μετά από 3 μέρες και πάλι στην καθημερινότητά σας και το Athensmagazine.gr για ακόμα μια μέρα θα σας παρουσιάσει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Μαχητών και Διασήμων!

Οι Μαχητές πέρασαν ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα, δεύτερη σερί, αφού αναγκάστηκαν μετά την Μαρίνα Πήχου να αποχαιρετήσουν και τον Νίκο Θωμά και έτσι να μείνουν κατά έναν παίκτη λιγότεροι σε σχέση με τους αντιπάλους τους!

Πλέον όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, την ίδια ώρα που οι Μαχητές καλούνται να διαχειριστούν και το άσχημο κλίμα με τον Νικόλα Αγόρου να βρίσκεται στο επίκεντρο! Σ' αυτό φαίνεται πως θα διευκολύνει και η απόφαση της παραγωγής να βάλει ακόμα 4 παίκτες στο παιχνίδι, δηλαδή δύο στην ομάδα των Μαχητών και δύο των Διασήμων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά την εβδομάδα που μας έρχεται (26-04/03)!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομάττι! Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα που χρειάζεται κυρίως ταχύτητα και λιγότερο δύναμη! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τα πλάνα που μας έχει δώσει ο ΣΚΑΙ μέσω του τρέιλερ και σήμερα μεγάλο φαβορί για τη νίκη και το έπαθλο είναι οι Διάσημοι!

Ωστόσο η είδηση της νέας επικράτησής τους έναντι των Μαχητών δεν επιβεβαιώνεται! Γι' αυτό και το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή αργότερα το βράδυ της Κυριακής! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως θα ακολουθήσει και δεύτερο αγώνισμα πιο μετά, πιο χαλαρό, με την ευκαιρία οι χαμένοι να διεκδικήσουν κάτι από την σημερινή ημέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός μόλις στα 54 της χρόνια!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ: Το Athensmagazine.gr από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει την σίγουρη διαρροή με νικητή, έπαθλο και σκορ!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share