Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μάριος Πρίαμος και Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έσπασαν» και στον Αργυρό! (Photos)

9 Ιουλίου 2017 18:20
Μάριος Πρίαμος και Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έσπασαν» και στον Αργυρό! (Photos)

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο οι πρώην «Μαχητές»

Παρτάρουν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το βράδυ της Τετάρτης, που το «Survivor» έριξε αυλαία. Το βράδυ της Πέμπτης διασκέδασαν στο μεγάλο party των «Survivor» σε beach bar στο Λαγονήσι. Εκεί ήταν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που «έσπασε» τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Η βραδιά είχε και συνέχεια και οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» εμφανίστηκαν στο Frangelico όπου τραγουδάει ο Χρήστος Χολίδης και ο Κώστας Μαρτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την τραγωδία στα Χανιά: Φώναξε "δεν βλέπω τον πατέρα μου" και δέχτηκε τον πυροβολισμό!

Το κέφι «άναψε» και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβηκε στην πίστα να τραγουδήσει. Ο Μάριος Πρίαμος σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του χτυπούσε παλαμάκια.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Μάριος Πρίαμος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διακέδασαν στο «Fantasia» όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μάλιστα επισκέφτηκαν τον τραγουδιστή στο καμαρίνι του για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο πρώην «Μαχητές» έπειτα από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, έχουν επιστρέψει με άγριες διαθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσπευσμένα στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη: Γιατί διέκοψε τις διακοπές της η παρουσιάστρια; (video)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share