Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Twitter: Απίστευτο κράξιμο στα... "φίδια" και τρομερή αποθέωση για τον Ντάνο!

5 Ιουλίου 2017 12:17
Survivor - Twitter: Απίστευτο κράξιμο στα...

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του χθεσινού live ημιτελικού - μιας και τα αγωνίσματα ολοκληρώθηκαν- ήταν η συνάντηση όλων των παικτών του «Survivor».

Η εικόνα του Στέλιου Χανταμπάκη, της Λάουρας Νάργες, της Σόφης Πασχάλη, του Λάμπρου Χούτου να κάθονται στην εξέδρα και να χειροκροτούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο που ψήφιζαν συστηματικά μέσα στο παιχνίδι, σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο Twitter.

Οι χρήστες του twitter και θαυμαστές του Ντάνου, φαίνεται ότι δεν συγχωρούν τους παίκτες που φέρονται να ανήκαν στην επομονόμαζομενη κλίκα του «Survivor». Έχει διαμορφωθεί η άποψη ότι η κλίκα αυτή, είχε σκοπό να «εξοστρακίσει» τον Ντάνο, επειδή ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

Το Twitter «πήρε φωτιά» όταν η Σόφη Πασχάλη που είχε αρνηθεί να φιλήσει τον Ντάνο κατά την αποχώρησή της, τον αγκάλιασε σφιχτά στον ημιτελικό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, η δασκάλα της yoga είχε εκφραστεί ανοιχτά κατά του Ντάνου ενώ είχε δηλώσει ότι στο «Survivor κέρδισε το ψέμα και αδικία».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος είχε έναν επικό καβγά με τον Ντάνο και αποχώρησε από το παιχνίδι όταν ήταν συνυποψήφιος μαζί του και με τον Γιώργο Χρανιώτη, σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του «Twitter» για τη χθεσινή εμφάνισή του στον ημιτελικό. Το ίδιο και ο Λάμπρος Χούτος. Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που αντιλήφθηκαν ως «δικαίωση» το γεγονός ότι οι παίκτες που καταψήφιζαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, χθες τον χειροκροτούσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η αποθέωση των τριών φιναλίστ, η συγκίνηση της Βαλαβάνη με τον Ντάνο και η αποχώρηση! Τι είδαμε χτες; (video)

Αίσθηση έκανε και μία ατάκα του Ντάνου στο χθεσινό ημιτελικό. Όπως τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κανείς άνθρωπος δεν αξίζει την απομάκρυνση».

Δείτε κάποια από τα μηνύματα του Twitter

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share