Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του Χρανιώτη μετά την αποχώρηση του! Τι αποκάλυψε για την φιλία του με τον Αγγελόπουλου και για ποιο λόγο συγκινήθηκε; (video)

16 Ιουνίου 2017 13:15
Survivor: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του Χρανιώτη μετά την αποχώρηση του! Τι αποκάλυψε για την φιλία του με τον Αγγελόπουλου και για ποιο λόγο συγκινήθηκε; (video)

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ο παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» που αποχώρησε την Τετάρτη από το Survivor…

Ένας παίκτης που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, κι ενώ αρχικά ήταν πολύ ήπιων τόνων, στην πορεία καταλάβαμε πόσο χιούμορ μπορεί να έχει ένας άνθρωπος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απίστευτα αδυνατισμένος Μπο εμφανίστηκε στο X- Factor και έκανε το κοινό να παραληρεί! (video)

Ο Γιώργος, λίγο πριν επιστρέψει Ελλάδα, έκανε μερικές δηλώσεις για την εμπειρία του στο παιχνίδι και δεν δίστασε να αποκαλύψει την πρώτη του σκέψη καθώς και να μιλήσει για την φιλία του με τον Ντάνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποια θα είναι τελική τετράδα στον ημιτελικό; Η απίστευτη ανατροπή και η αποχώρηση του... Κωνσταντίνου Βασάλου!

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη-πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή, τον Καρυωτάκη και από ένα ποίημα του, το «Μόνο» που λέει «Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν». Έχω γελάσει πολύ, έχω κλάψει λιγότερο, έχω αναστατωθεί ευχάριστα πάρα πολύ, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου σε ένα βράχο, έχω κάνει εξυπνάδες, έχω κάνει βλακείες, έχω αδικήσει ανθρώπους, αλλά επίσης έχω συγχωρήσει κάποιους άλλους. Έχω κάνει έναν καινούριο φίλο, που λέγεται Ντάνος. Και έχω καταλάβει μάλλον τι σημαίνει οικογένεια και δύναμη και φίλοι και προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή, όσο καμία άλλη φορά στη ζωή μου». Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share