Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Survivor αποκάλυψη: Τέλος τα ομαδικά αγωνίσματα! Δείτε πότε γίνονται ατομικά!

16 Ιουνίου 2017 10:49
Survivor αποκάλυψη: Τέλος τα ομαδικά αγωνίσματα! Δείτε πότε γίνονται ατομικά!

Το Athensmagazine.gr είναι και πάλι εδώ και σας έχει μια ακόμα αποκάλυψη σχετικά με το φινάλε του Survivor, που δεν μετράει παρά μόνο 20 μέρες... "ζωής"!

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως τα αγωνίσματα δεν θα γίνουν ατομικά, αφού δεν έμειναν πολλές μέρες ακόμα προβολής του ριάλιτι, μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, όμως το Athensmagazine.gr είναι εδώ να κάνει την ανατροπή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Η ξαφνική απόφαση της παραγωγής για το αγώνισμα της Κυριακής που προκαλεί πολλά σχόλια! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά και δίνει ξεκάθαρο φαβορί;

Και ποια είναι αυτή; Ότι πιθανότατα αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία που Διάσημοι και Μαχητές θα παίξουν ως ομάδες αντίπαλοι! Την μεγάλη αποκάλυψη την έκανε χθες στο Survivor Πανόραμα η Άλκηστις Μαραγκουδάκη καθώς αποκάλυψε τους τρεις λόγους για τους οποίου θα μετατραπεί το παιχνίδι σε ατομικό!

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι θα γίνει ατομικό:
1. Αν η επόμενη ασυλία χαθεί από τους «Διάσημους» και αποχωρήσει ένας παίκτης, τότε από την επόμενη μέρα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

2. Αν η ασυλία χαθεί για τους «Μαχητές» και αποχωρήσει η Σάρα, τότε πάλι αυτόματα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό αφού η Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο άλλη γυναίκα.

3. Αν υπάρξει τραυματισμός στην ομάδα των «Διασήμων» και ένας εκ των δύο παικτών δεν μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απίστευτα αδυνατισμένος Μπο εμφανίστηκε στο X- Factor και έκανε το κοινό να παραληρεί! (video)

Επομένως όπως γίνεται εύκολα κατανοητό αν χάσουν οι Διάσημοι την ασυλία αυτή την εβδομάδα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα αποχωρήσει αυτόματα αφού ο Ντάνος έχει πάρει περισσότερες ψήφους από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, ενώ αν χάσουν ασυλία οι Μαχητές και δεν πάρει ατομική η Σάρα, πράγμα πάρα πολύ πιθανό αφού απέναντί της έχει δύνατούς συμπαίκτες και στην προκειμένη περίπτωση αντιπάλους!

Οπότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως την Τετάρτη αποχωρεί μια γυναίκα, οπότε έστω και για μια εβδομάδα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, πριν έρθουν στην Ελλάδα οι 4 που θα παραμείνουν για την τελική μάχη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share