Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για το αγώνισμα της Κυριακής! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά;

8 Ιουνίου 2017 13:25
Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για το αγώνισμα της Κυριακής! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά;

Το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε ήρθε και ανέτρεψε τα δεδομένα αφού οι Διάσημοι πλέον έμειναν με τρεις παίκτες και τα περιθώρια στενεύουν για τα καλά!

Το Athensmagazine.gr, για ακόμα μια φορά, σας είχε σίγουρη διαρροή από νωρίς και σας είχε ενημερώσει τόσο για το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία, όσο και για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο (Δείτε εδώ)!

Η ψυχολογία στους Διάσημους πλέον είναι κάτι παραπάνω από... κάκιστη, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αμέσως μετά την ήττα στο χθεσινό αγώνισμα! Η αθλητικογράφος δεν ήταν σε καλή μέρα, αφού τα περισσότερα αγωνίσματα τα έχασε, καθώς ήταν λίγο πιο άτυχη στον στόχο…

Αυτό έκανε την νεαρή αθλητικογράφο να νιώθει ενοχές, ρίχνοντας ευθύνες στον εαυτό της για την ήττα και όταν την ρώτησε ο Τανιμανίδης, ενω αρχικά προσπαθούσε να συγκρατηθεί, στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα επειδή θα αναγκαστεί να σπάσει το «παρεάκι» τους, όπως είπε η ίδια! Εκείνη την στιγμή την αγκάλιασε ο Χρανιώτης ο οποίος ήταν εξίσου συγκινημένος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Καρέ - καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπο! Έφυγε στην κυριολεξία μισός άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο (photos+videos)

Δείτε το απίστευτο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το βαρύ κλίμα συνεχίστηκε και κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μπο, αφού οι 4 παίκτες που είχαν απομείνει ήταν ιδιαίτερα δεμένοι μεταξύ τους! Ο ράπερ, στην ανακοίνωση του Τανιμανίδη για την αποχώρηση του ήταν ψύχραιμος ενώ οι συμπαίκτες του στεναχωρέθηκαν πολύ. Ο ίδιος είπε πως ήταν προετοιμασμένος και κρατάει μόνο τα καλά! Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ;

Και πλέον οι Διάσημοι καλούνται στο αγώνισμα της Κυριακής να ανατρέψουν τα προγνωστικά! Έχουν μείνει "τρεις και ο κούκος" στην κυριολεξία και πρέπει να τα βγάλουν πέρα! Θα τα καταφέρουν; Το πιο πιθανό σενάριο για το επεισόδιο της Κυριακής είναι πως ναι! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά; Οι Μαχητές θα αγωνιστούν χωρίς τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος θα προτιμήσει να ξεκουραστεί από τις συνεχόμενες μάχες και αυτό θα γίνει για πρώτη φορά (εκτός από το διάστημα που ήταν εκτός λόγω τροχαίου)! Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα αγωνιστεί ούτε το άλλο ισχυρό χαρτί των Μαχητών, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, καθώς σύμφωνα με το τρέιλερ την δική τους μάχη κόντρα στους Αγγελόπουλο, Χρανιώτη και Βαλαβάνη δίνουν οι Βασάλος, Σπαλιάρας και Σάρα!

Δείτε μερικά πλάκα από το αγώνισμα καθώς και το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share