Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Καρέ - καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπο! Έφυγε στην κυριολεξία μισός άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο (photos+videos)

8 Ιουνίου 2017 09:04
Survivor: Καρέ - καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπο! Έφυγε στην κυριολεξία μισός άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο (photos+videos)

Ο Bo είναι σίγουρα ο παίκτης που περισσότερο από όλους αποτύπωσε την αλλαγή που επιφέρει στο ανθρώπινο σώμα μια δοκιμασία όπως το Survivor, όπου -στην αρχή τουλάχιστον- οι παίκτες τρέφονταν ελάχιστα, με τις λιγοστές τροφές που τους προμήθευε η παραγωγή του παιχνιδιού και με ό,τι κατόρθωναν να κερδίσουν μέσω των αγωνισμάτων.

Ο ράπερ, που αποχώρησε τελικά στο χθεσινό επεισόδιο, ελάχιστα πριν το τέλος του παιχνιδιού, ανατρέποντας όλες τις αρχικές προβλέψεις και εκτιμήσεις, μέσα από την διαδικασία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, πραγματικά μεταμορφώθηκε: Όχι μόνο έχασε πάρα πολλά κιλά, αλλά και δεν τα... ξαναπήρε, όπως είναι εμφανές για κάποιους άλλους συμπαίκτες του στο ριάλιτι. Επίσης, βελτιώθηκε σημαντικά στα αγωνίσματα, απέκτησε και τηλεοπτικό κοινό που εκτίμησε την προσπάθειά του και το χιούμορ του και έτσι έφτασε μια «ανάσα» πριν τον τελικό του παιχνιδιού. Μάλιστα, ίσως, εάν δεν είχε αλλάξει η διαδικασία ψηφοφορίας και έμπαινε στην κρίση του κοινού με συνυποψήφιους τον Γιώργο Χρανιώτη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη χθες, ίσως και να μην ήταν αυτός που θα έφευγε....

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον Bo που γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια μέχρι αυτόν που βλέπαμε το τελευταίο διάστημα, είναι ενδεικτικές της μεγάλης αλλαγής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη προειδοποίηση από ΕΟΦ: Αποσύρονται από την αγορά 3 πασίγνωστα προϊόντα!

Πηγή: protothema.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share