Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor παρασκήνιο: Αυτοί είναι οι δύο σίγουροι παίκτες που θα φτάσουν μέχρι τον ημιτελικό!

7 Ιουνίου 2017 12:41
Survivor παρασκήνιο: Αυτοί είναι οι δύο σίγουροι παίκτες που θα φτάσουν μέχρι τον ημιτελικό!

Λίγες εβδομάδες πριν το οριστικό τέλος του Survivor, το κοινό κλήθηκε να αποφασίσει και να ψηφίσει ποιοι παίκτες θα πάνε στον τελικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας του survivor, που έληξε αργά το βράδυ της Δευτέρας «έδωσαν» την ισχυρή πεντάδα που θα δούμε στον ημιτελικό και τον ημιτελικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις διαρροές, οι δύο πιο ισχυροί παίκτες και φαβορί για τον ημιτελικό είναι οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που δίνουν μάχη στήθος με στήθος. Ο λόγος είναι ότι οι δύο παίκτες βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες και δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ μαζί υποψήφιοι.

Αρα ότι και να γίνει, Ντάνος και Μάριος θα φτάσουν σίγουρα στον ημιτελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 διάσημες Ελληνίδες που παραδέχτηκαν ότι απάτησαν τον σύντροφό τους! (photos)

Για παράδειγμα, ακόμα και αν ο Μάριος βρεθεί προτεινόμενος με άλλον παίκτη των μαχητών, με το ποσοστό που έχει απο την ψηφοφορία του κοινού (33.6%) έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην ημιτελικό.

Οι επόμενοι δημοφιλείς παίκτες είναι με τη σειρά προτίμησης του κοινού: Μισθοφόρος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιάννης Σπαλιάρας.

Εκτος μένουν ο Χρανιώτης, έβδομη η Σάρα, όγδοος ο Μπο και τελευταία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ποσοστό που δεν ξεπερνάει το 1% όπως είπαν στην εκπομπή.

Πώς θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις

Οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις θα γίνουν με βάση την κατάταξη των παικτών και αφού προηγηθούν ο αγώνας για την ομαδική ασυλία και η δοκιμασία για την ατομική ασυλία.

Οι δύο προτεινόμενοι κάθε φορά για αποχώρηση, δεν θα μπαίνουν σε ψηφοφορία «μονομαχίας», όπως γινόταν ως τώρα, αλλά θα φεύγει εκείνος που είναι χαμηλότερα στη λίστα με την ψηφοφορία του κοινού.

Μετά τις πέντε αποχωρήσεις θα ξεκινήσει ο ημιτελικός, που θα γίνει στην Αθήνα - όπως φυσικά και ο τελικός - και η διαδικασία για την συμμετοχή του κοινού θα αλλάξει και πάλι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share