Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο και το απίστευτο γέλιο στο παιχνίδι ερωτήσεων!

6 Ιουνίου 2017 12:20
Survivor - αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο και το απίστευτο γέλιο στο παιχνίδι ερωτήσεων!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του φετινού Survivor που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές και όπως είναι αναμενόμενο με αγωνία αναμένεται κάθε επεισόδιο όσο φτάνουμε προς το φινάλε!

Όπως σας αποκάλυψε και νωρίτερα το Athensmagazine.gr, υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις στην 24ωρη ψηφοφορία που θα κρίνει τις αποχωρήσεις των παικτών από εδώ και στο εξής (δείτε εδώ)!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε σε Διάσημους και Μαχητές το νέο τρόποι που θα γίνονται από εδώ και πέρα οι αποχωρήσεις και όπως ήταν λογικό αυτό ήταν και πρώτο θέμα συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες στο επεισόδιο της Δευτέρας! Αρκετοί ήταν οι παίκτες που έκαναν τον απολογισμό τους στην κάμερα για την μέχρι στιγμής πορείας τους στο Survivor και από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο παίκτης είπε πως είναι τελειομανής, ότι υπήρξαν εντάσεις αλλά τώρα πως το τέλος τα πράγματα είναι καλά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάποιο αρνητικό στοιχείο που έχω είναι ότι είμαι τελειομανής, με ότι συνεπάγεται αυτό. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν γίνεται να είναι πάντα τέλεια και ίσως κάποιες φορές μου βγαίνει και κάποια ένταση, αλλά θεωρώ ότι είναι μικρές παρενθέσεις που έχουν να κάνουν, ειδικά τον πρώτο καιρό που εγκλιματιζόμουν και γενικά είχα να κοιμηθώ και περίπου 1,5 μήνα.»

Και συνέχισε: «Γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν έχω εντάσεις, γι’ αυτό και το βάζω σε παρένθεση γιατί αναφέρομαι καθαρά για το Survivor και τη χρονική περίοδο που είμαι εδώ μέσα. Σίγουρα θα έχω κι άλλα αρνητικά στοιχεία, όμως νομίζω ότι προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να τα απομονώσω όσο το δυνατόν για το παιχνίδι και να μην επιβαρύνω τους συμπαίκτες μου ή να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι πια τα πράγματα είναι καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Θέση πήρε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με το "τούμπανο" των Μαχητών να προχωράει και σε μια μεγάλη αποκάλυψη! Δήλωσε πως πριν την ένωση και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα, είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι διότι πεινούσε πάρα πολύ, όμως είπε πως μετά την ένωση το ξεπέρασε και πέρασε πολύ καλά.

Ωστόσο, νιώθει υπερήφανος που έφτασε μέχρι εδώ λέγοντας πως κατάφερε να το ξεπεράσει οπότε μπορεί να φτάσει και μέψρι το τέλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στο αγωνιστικό κομμάτι, λιγότερο από τις τελευταίες εξελίξεις φάνηκαν να επηρεάζονται οι Διάσημοι, οι οποίοι επικράτησαν αρκετά εύκολα και χτες των Μαχητών στη μεταξύ τους μονομαχία! Η χαρά ήταν μεγάλη, αφού η ομάδα έχει μπροστά της ένα υπέροχο έπαθλο με λαχταριστό φαγητό αλλά και watersports.

Οι Μαχητές, ωστόσο, και συγκεκριμένα ο μισθοφόρος απογοητεύτηκαν, διότι εδώ και κάποιες μέρες χάνουν τα αγωνίσματα, με αποτέλεσμα να χάνουν τα έπαθλα και να αφήνουν το στομάχι τους άδειο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΑΘΛΟ;

Και πάμε τώρα στο σημερινό αγώνισμα! Βλέποντας τα πλάνα από το τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, παρατηρήσαμε πως πρόκειται για ένα αγώνισμα... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share