Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Αποκάλυψη: Γιατί ξεφτίλισαν τις διαρροές, πώς έπεσαν στην παγίδα και "δουλέψανε" για τον ΣΚΑΙ; Φοβερό παρασκήνιο με διπλούς πράκτορες και θύματα δημοσιογράφους!

20 Μαΐου 2017 12:07
Survivor - Αποκάλυψη: Γιατί ξεφτίλισαν τις διαρροές, πώς έπεσαν στην παγίδα και
Πρέπει νομίζω να το παραδεχτούμε... εχθές ξεφτιλίστηκαν οι διαρροές σε όλο το διαδίκτυο, ακόμη και τα μεγαλύτερα site της Ελλάδας, τα πιο σοβαρά έγραψαν για spoiler, ότι δηλαδή η Ελλάδα κερδίζει με 10-8 τους Τούρκους αλλά... όλοι πέσαμε έξω!
Πέσαμε, και το athensmagazine.gr, σε μια καλοστημένη παγίδα που μας έστησαν από τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή του Survivor.
Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε τι ακριβώς έγινε και πως ακριβώς κατάπιαμε το δόλωμα αμάσητο και εκτεθήκαμε στους αναγνώστες μας!
Κάτι που δεν θα ξαναγίνει, τουλάχιστον από εμάς στο athensmagazine.gr! Δώστε βάση...
Περίπου 30 ημέρες έχει ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στην παραγωγή του Survivor και τα site που βγάζουν διαρροές, ενημερώνοντας τον κόσμο για το τι ακριβώς θα γίνει στο παιχνίδι.
Σε αυτό τον πόλεμο άλλες φορές κερδίζουμε κι άλλες φορές χάνουμε.
Το Athensmagazine.gr είναι ένα από τα ελάχιστα site στην Ελλάδα που δεν έχει πέσει έξω ποτέ σε διαρροή, ακόμη και όταν όλος ο κόσμος έλεγε ότι από το παιχνίδι θα αποχωρήσει η Ευρυδίκη, εμείς γράφαμε ότι θα φύγει σίγουρα η Λάουρα Νάργες (δειτε εδω)
ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΤΟΥ 10-8
Μην το ψάχνετε, όλα ξεκίνησαν από την Εκπομπή της Λαμπίρη (Μπίρι Μπίρι) όπου εκεί η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη έδωσε τη διαρροή ότι κερδίζει Ελλάδα 10-8.
Δείτε το βίντεο
Το φοβερό είναι ότι το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης έγκριτης δημοσιογράφου στα τηλεοπτικά δε σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε και παρακάτω.
Έδωσε στην εκπομπή της Λαμπίρη ότι όχι μόνο κερδίζουν οι έλληνες με 10-8 αλλά θα...
Δείτε την αποκαλυπτική συνέχεια ΕΔΩ
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share