Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Αποκλειστικό: Να ποιος αναμένεται να φύγει από το παιχνίδι! Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και όλες οι ίντριγκες που διαδραματίζονται! (Video)

10 Μαΐου 2017 10:30
Survivor - Αποκλειστικό: Να ποιος αναμένεται να φύγει από το παιχνίδι! Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και όλες οι ίντριγκες που διαδραματίζονται! (Video)

Ένα εξαιρετικά κρίσιμο επεισόδιο για την εξέλιξη του φετινού Survivor, θα παρακολουθήσουμε απόψε στις τηλεοράσεις του ΣΚΑΙ.

Επεισόδιο αποχώρησης, καθώς ένας παίκτης κατά τις 12:30 το βράδυ θα έχει αφήσει το παιχνίδι και την ομάδα των Διασήμων. Το θέμα είναι, ποιος παίκτης από τους 4 υποψήφιους, θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει!

Στο athensmagazine.gr όλο τον τελευταίο καιρό σας δίνουμε πρώτοι και με ασφάλεια τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων αλλά και των ψηφοφοριών, γι' αυτό άλλωστε και έχουμε κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστάτωση σήμερα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Ποια δεν θα κινηθούν και ποιες ώρες

Χθες, έγκαιρα για ακόμα μία φορά, σας ενημερώσαμε για το ποια ομάδα θα κέρδιζε το αγώνισμα επάθλου φαγητού και όπως πάντα πέσαμε μέσα! (Δείτε εδώ)

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR

Σήμερα, το μεγάλο ερωτηματικό -πέρα από το αγώνισμα επικοινωνίας- είναι φυσικά το ποιος αποχωρεί από το Survivor. Όπως σας γράψαμε από χθες και φυσικά έχουμε ήδη πέσει μέσα σε όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ακλόνητο φαβορί για την αποχώρηση είναι φυσικά...

...η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (Δείτε εδώ)! Στα social media γίνεται κακός χαμός και έχει στηθεί ένα... πάρτι εναντίον της γνωστής δημοσιογράφου, παρόμοιο με εκείνο που όλοι θα θυμάστε την εβδομάδα της υποψηφιότητας Χανταμπάκη. Τα social media και ο παλμός του κόσμου που καταγράφουν, σπάνια έως ποτέ δεν πέφτει έξω, ως εκ τούτου και αυτή τη φορά θα τον εμπιστευτούμε και θα χρίσουμε φαβορί για την αποχώρηση την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Πάντως, αυτό που έχει αξία και μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως, είναι ότι όπως γράψαμε και χθες (Δείτε εδώ), ο ΣΚΑΙ δίνει πολύ χρόνο εδώ και δύο μέρες στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να μιλήσει και να σχολιάσει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αυτό, μπορεί να σημαίνει πως γνωρίζοντας ότι είναι εκείνη που αποχωρεί, η παραγωγή (μιας και είναι παιδί του ΣΚΑΙ) θέλει να της δώσει λίγο χρόνο παραπάνω να αποχαιρετίσει με τον τρόπο αυτό τους θεατές και πιθανότατα να έχει την ευκαιρία να γίνει πιο συμπαθής στον λίγο χρόνο που της απομένει, καθώς η ζωή συνεχίζεται και η Βαλαβάνη όλο και κάποια ώρα στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, θα εξασφαλίσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για παράξενο καιρικό φαινόμενο που θα χτυπήσει τη χώρα!

Το σίγουρο είναι πως, σε περίπτωση που η Βαλαβάνη παραμείνει τελικά στο παιχνίδι κόντρα σε όσα μας δείχνουν τα δεδομένα και λένε οι πληροφορίες μας αυτή τη στιγμή, θα θεωρηθεί πολύ παράξενο και... ύποπτο!

Φυσικά, εμείς στο athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα, έγκαιρα και με σιγουριά, θα σας έχουμε πριν την έναρξη του αποψινού επεισοδίου τη διαρροή, με τα οριστικά αποτελέσματα που θα δούμε στις τηλεοράσεις μας!

Η τελευταία μας πληροφόρηση που συνιστά και την επίσημη διαρροή του athensmagazine.gr, κάνει επίσημη την έκπληξη και βάζει φωτιά στα δεδομένα του παιχνιδιού, καθώς όπως φαίνεται θα ζήσουμε σε λίγο τη μεγάλη έκπληξη! Δείτε εδώ τη διαρροή μας στις 21:36: Survivor - Διαρροή τώρα: Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! Ποιος αποχωρεί!

UPDATE - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ & ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΩΡΑ 17:31

Πολλά γράφονται και πολλά ακούγονται για το ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor. Εμείς, εδώ στο athensmagazine.gr χωρίς να βασιζόμαστε σε καμία ψηφοφορία διαδικτυακή, προσπαθήσαμε όσο ήταν δυνατόν να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ και να γράψουμε μόνο με βάση το ένστικτό μας, τα Social Media και αυτά που έλεγε ο απλός κόσμος στις συζητήσεις που ακούγαμε.

Τώρα όμως, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε το αποκλειστικό θέμα που θα λέει 100% ποιος θα φύγει σήμερα το βράδυ από το παιχνίδι!

Όλες οι τηλεοράσεις, όλα τα site, όλος ο κόσμος υποστηρίζουν ότι θα φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Εμείς ερχόμαστε σήμερα και σας λέμε ότι δεν θα φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά αυτός ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, θα είναι η Λάουρα Νάργες!

Μη μας ρωτάτε τι, πώς, πού το μάθαμε! Μη μας ρωτάτε τι έγινε στις ψηφοφορίες. Μη μας ρωτάτε ποσοστά! Σήμερα από το στόμα του Τανιμανίδη, το όνομα που θα ακουστεί δεν θα είναι "Ευρυδίκη Βαλαβάνη", αλλά "Λάουρα Νάργες".

Θεωρούμε ότι έχουμε τσεκάρει την είδησή μας από δύο πηγές και πιστεύουμε ότι και σε αυτή τη διαρροή μας, όπως άλλωστε και στις περισσότερες, πέφτουμε μέσα.

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ & ΕΠΑΘΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, που θα παρακολουθήσουμε απόψε χρονικά πριν την αποχώρηση, έχουμε έπαθλο επικοινωνίας που μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όπως είναι λογικό, καθώς αυτό που όλοι θα σκέφτονται είναι το ποιος θα αποχωρήσει λίγη ώρα μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ανατροπή: Που θα διεξαχθεί τελικά ο μεγάλος τελικός;

Παρόλα αυτά, παρακολουθώντας αποσπάσματα από το αγώνισμα που πρώτοι σας μεταδώσαμε (Δείτε εδώ), έχουμε να πούμε το εξής: Πρόκειται για ένα αγώνισμα ταχύτητας και ευλυγισίας με γρήγορες εναλλαγές εμποδίων, που η ιστορία μέχρι σήμερα μας έχει διδάξει πως φαβορί σε τέτοιες καταστάσεις μάχης είναι συνήθως οι Μαχητές. Με ένα ποσοστό 60-40 λοιπόν, δίνουμε φαβορί τους Μαχητές -που άλλωστε πάνε χωρίς άγχος στο αποψινό αγώνισμα σε αντίθεση με τους Διάσημους που έχουν να διαχειριστούν μία επικείμενη αποχώρηση παίκτη- και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε.

ΞΑΝΑ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ

Ασχέτως με τον νικητή του αγωνίσματος πάντως, αλλά και του ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, ένα είναι το βέβαιο: Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών βρίσκονται σε ένα τεντωμένο σκοινί τον τελευταίο καιρό, ακόμα και μεταξύ συμπαικτών και η κάθε παραμικρή παρεξήγηση, αποτελεί αφορμή για κόντρα, φωνές, τσακωμούς, ακόμα και βρίσιμο, όπως είδαμε και χθες (Δείτε εδώ & εδώ).

Έτσι και σήμερα, μην περιμένετε ξαφνικά να έχουν μεταμορφωθεί όλοι σε... Σόφη και να τρώνε ήλιο κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, αλλά αντιθέτως, τα νεύρα εμφανίζονται ακόμα πιο έντονα μεταξύ συμπαικτών και σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατόπεδο των Μαχητών δημιουργείται ένα μικρό "μπλοκ" ατόμων που αρχίζουν να μην... γουστάρουν ιδιαίτερα την παρουσία Σπαλιάρα, καθώς αυτή συνδυάζεται με μία μέτρια αγωνιστική εικόνα τελευταία.

Ας δούμε το αποψινό trailer που πρώτο σας μετέδωσε από χθες το athensmagazine.gr

* Σας ενημερώνουμε πως -όπως κάθε βράδυ- περίπου στις 8:30 με 9:00 θα σας έχουμε πρώτοι και αποκλειστικά τα αποτελέσματα του αποψινού επεισοδίου, τόσο δηλαδή τον νικητή αγωνίσματος όσο και αυτόν που θα αποχωρήσει από το Survivor! Μείνετε συντονισμένοι στο athensmagazine.gr!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share