Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Τι θα δούμε την Κυριακή, φωτιές άναψε η αποχώρηση Τσανγκ! Βαράνε διάλυση οι Μαχητές;

5 Μαΐου 2017 08:45
Survivor αποκάλυψη: Τι θα δούμε την Κυριακή, φωτιές άναψε η αποχώρηση Τσανγκ! Βαράνε διάλυση οι Μαχητές;

Πράγματα και θαύματα έχουμε να παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες που φυσικά διαβάζετε μόνο στο athensmagazine.gr το επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού θα είναι συγκλονιστικό όχι μόνο σε επίπεδο ανταγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο ίντριγκας και δολοπλοκίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 tips για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα χωρίς γυμναστική!

Πάμε λοιπόν να ξεδιπλώνουμε το επεισόδιο της Κυριακής. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στίβου μάχης. Ξέρουμε ότι όσο περνάνε η μέρες τα παιχνίδια θα δυσκολεύουν.

Στο επίπεδο της ίντριγκας και των συμμαχιών θα γίνει σκοτωμός στους μαχητές!!! Δεν ξέρουμε αν η παραγωγή του survivor θα σας δείξει τους τσακωμούς Σπαλιάρα Βασαλου οπως σας αποκαλύψαμε εχθές (διαβάστε εδώ)

Η τον χαμό του Μάριου με τον Μισθοφόρο! Εχθές με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ σας περιγράψαμε τι ακριβως εγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δυο παίχτες που ειναι και αρχηγοί στις 2 κλίκες των μαχητών. (Διαβάστε εδώ)

Σήμερα όλοι στο διαδίκτυο και λεγόμενα σοβαρά site αναπαράγουν αυτά τα 2 αποκλειστικά μας θέματα αλλά δεν αναφέρουν πηγή του ρεπορτάζ. Δεν τρέχει τίποτα, όλοι ξέρουν ότι το athensmagazine.gr σας δίνει το καλύτερο ρεπορτάζ για ότι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο στο προσκήνιο και το παρασκήνιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Γιατρός δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο γυναίκα, η οποία ήταν αγνοουμένη εδώ και 10 μέρες!

Την Κυριακή λοιπόν στους μαχητές θα έχουμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα πράγματα η θα μπουν στη θέση τους η θα γίνει κόλαση!

Τι θα δούμε στο Survivor της Κυριακής (trailer)

Να ζητήσει συγγνώμη από όλους, αλλιώς να μην ξανακαθίσει μαζί μας. Είναι απαράδεκτος".

Στο επεισόδιο της Κυριακής έχουμε να δούμε πράγματα και θαύματα. Στο trailer που θα δείτε στο athensmagazine.gr θα καταλάβετε ότι αλλάζουν πολλά.

Πρώτον, σκοτώνεται ο Ντάνος με τον Σπαλιάρα και η φιλία που είχαν, η αδερφική, πάει περίπατο.

Ο Αγγελόπουλος έχει ξεφύγει και λέει χαρακτηριστικά ότι "τους ταϊσαμε στο στόμα και το ευχαριστώ τους είναι να φέρονται έτσι. Ο Σπαλιάρας, ο Βασάλος και ο Μάριος έχουν κάνει απαράδεκτες συμπεριφορές!".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Αυτός είναι ο γιατρός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης! (photos+video)

Αυτά κι άλλα πολλά λεει ο Ντάνος στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Στη συνέχεια ο Ντάνος μιλάει με τον Bo και είναι και οι δύο τίγκα στα νεύρα!

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο Bo φουντώνει τον Αγγελόπουλο και περνάει από το μυαλό μας ότι παίζει τις φυτιλιές να τις έχει βάλει και ο μισθοφόρος, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, έχει πλακωθεί και με τον Μάριο και πολύ πιθανό με τον Σπαλιάρα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share