Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survival Secret - σκάνδαλο: Η απίστευτη εύνοια της παραγωγής προς τους Αγωνιστές για να κερδίσουν το χθεσινό έπαθλο! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Όλοι το είδαν κανείς δεν το παρατήρησε!

19 Σεπτεμβρίου 2017 11:21
Survival Secret - σκάνδαλο:  Η απίστευτη εύνοια της παραγωγής προς τους Αγωνιστές για να κερδίσουν το χθεσινό έπαθλο! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Όσοι είδατε το επεισόδιο της Δευτέρας του Survival Secret τότε σε όλους θα έπεσε στο μάτι σας η συγκεκριμένη εύνοια όμως κανείς σας δεν θα το παρατήρησε!

Το Athensmagazine.gr όμως είναι εδώ για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους! Αετοί και Αγωνιστές χτες μονομάχησαν για ένα ιδιαίτερο έπαθλο, αφού η νικήτρια ομάδα θα κέρδιζε ένα ανεπανάληπτο έπαθλο για τις μέρες που θα ακολουθήσουν! Συγκεκριμένοι οι Αγωνιστές που ήταν και οι μεγάλοι νικητές κέρδισαν από ένα σλιπι μπανγκ, ιδανικό και για τις κρύες μέρες του χειμώνα αλλά και για πιο αναπαυτικό ύπνο, μαζί βέβαια και με πίτσες για όλα τα στελέχη της ομάδας τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Πρίντεζης!

Αυτό όμως που δεν παρατήρησε κανείς ήταν η απόφαση της παραγωγής που έκρινε το αποτέλεσμα! Ποια ήταν αυτή; Ότι τοποθέτησε τις δύο ομάδες, την μια δεξιά και την άλλη αριστερά! Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι "Αετοί" να βρεθούν σε απίστευτα μειονεκτική θέση, αφού το μέρος τους κατηφόριζε προς την παραλία με αποτέλεσμα οι μπάλες τους, τόσο στις βολές, όσο και στην αρχή να φεύγουν στην θάλασσα και να τις κυνηγάνε! Θα μας πείτε πως στην συνέχεια άλλαξε αυτό, αλλά όταν οι Αγωνιστές είχαν εξασφαλίσει ήδη ένα σημαντικό προβάδισμα; Δεν θα έπρεπε αυτό να γίνει εν αλλάξ, όπως στο Survivor; Μια ο ένας δηλαδή και μία ο άλλος;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Συντετριμμένη η Κατερίνα Νάκα! Μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι έμαθε ότι πέθανε ο πατέρα της! Λύγισε στο πλατό της Καινούργιου! (video)

Μάλιστα το Αthensmagazine.gr σας εξασφάλισε και μερικές φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Γκάφα ή όχι η συγκεκριμένη απόφαση δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αλλά σίγουρα έκρινε το αποτέλεσμα!

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share