Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survival Secret: Συντετριμμένη η Κατερίνα Νάκα! Μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι έμαθε ότι πέθανε ο πατέρα της! Λύγισε στο πλατό της Καινούργιου! (video)

Δύσκολες στιγμές για την πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτι!

19 Σεπτεμβρίου 2017 08:13
Survival Secret: Συντετριμμένη η Κατερίνα Νάκα! Μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι έμαθε ότι πέθανε ο πατέρα της! Λύγισε στο πλατό της Καινούργιου! (video)

Η Κατερίνα Νάκα ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survival Secrets χτες βράδυ. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του «Φτιάξε καφέ» και αποκάλυψε όλα τα μυστικά του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και πώς είναι οι πρώτες ώρες έξω από το παιχνίδι.

Στο πλατό της εκπομπής, ωστόσο, αποκαλύφθηκε και ένα τραγικό γεγονός! Συγκεκριμένα, ο πατέρας της τραγουδίστριας έφυγε από τη ζωή όσο εκείνη ήταν μέσα στο παιχνίδι, και η σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. Η παρουσιάστρια έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, και να ζητήσει ένα ποτήρι νερό για την καλεσμένη της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύνεκρο τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα: Τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο! (photos+video)

«Συγγνώμη.. Ήταν πολύ δύσκολο. Θα ήθελα να πω κάτι για τον μπαμπά μου, γιατί δεν ήμουν κοντά μου. Μου ανακοινώθηκε χτες με το που αποχώρησα ότι δεν είναι πλέον στη ζωή. Θεωρώ ότι είναι από ψηλά και με φυλάει και μου δίνει δύναμη, είναι ο ήρωάς μου. Έχω μια υπέροχη οικογένεια, τη μητέρα μου που έχω στο πλευρό μου, δεν ήθελαν να μου αναφέρουν κάτι, γιατί έβλεπαν ότι παλεύω εκεί μέσα. Το παιχνίδι αυτό μου άλλαξε τη ζωή μέσα σε μιάμιση εβδομάδα. Τον αγαπώ!» κατόρθωσε να πει η τραγουδίστρια. Δείτε το σκηνικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share