Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

13 Σεπτεμβρίου 2017 08:55
Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον σας βάζει στο κλίμα και σας μεταφέρει το παρασκήνιο από την Κουρούτα και όχι μόνο!

Χτες σας εξηγήσαμε τους λόγους για το οποίο το συγκεκριμένο ριάλιτι αποτελεί την μεγαλύτερη αποτυχία όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση (Δείτε εδώ)! Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε κάτι το οποίο θα προκαλέσει πανικό και σας το μεταφέρουμε με πληροφορίες που είναι επιβεβαιωμένες από κάθε πλευρά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται καύσωνας: Αυστηρή προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την έντονη ζέστη που θα ακολουθήσει! (video)

Σύμφωνα με τα όσα έπιασε το... "αυτί" μας οι παίκτες των δύο ομάδων, Αετών και Αγωνιστών, δεν κακοπερνούν και τόσο, ούτε οι οικογένειές τους όμως τους λείπουν! Το Athensmagazine.gr είχε σε επαφή με συγγενικό πρόσωπο παίκτη των Αετών και συγκεκριμένα μίας κοπέλας που για ευνόητους λόγους δεν θα σας αποκαλύψουμε το όνομά της!

Όσα μας είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν μας άφησαν και άφωνους αφού λίγο πολύ το περιμέναμε! Μπορεί οι παίκτες να μην έχουν κλείσει εβδομάδα στην Κουρούτα, όμως όπως έφτασε στα "αυτιά" μας οι συγγενείς τους τους έχουν... επισκεφτεί ήδη μια φορά! Ναι καλά διαβάσατε, δεν έχετε πρόβλημα όρασης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 13 Σεπτεμβρίου 1997: Το δυστύχημα που "πάγωσε" το Πανελλήνιο! Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Μητσιμπόνας!

Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ισχύει το ίδιο και για την ομάδα των Αγωνιστών ή απλά στους "Αετούς" κάνουν την... χάρη λόγω της δημοσιότητά τους! Κατασκήνωση κανονική δηλαδή το ριάλιτι - φιάσκο!

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως χτες η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή (δείτε εδώ) έδειξε να γνωρίζει για τον τσακωμό του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη, μέσα στο παιχνίδι! Που το πληροφορήθηκε; Μήπως μας δουλεύουν για τα καλά;

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share