Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

12 Σεπτεμβρίου 2017 08:30
Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Να είσαι γύρω στα 30, να έχεις ζήσει τις δόξες του Big Brother, του Fame Story, της Φάρμας και πιο πρόσφατα την τεράστια επιτυχία του Survivor και να σου πλασάρουν τώρα αυτό το είδους ριάλιτι ονόματι Survival!

Είδαμε την πρεμιέρα και να σας πούμε την αλήθεια μας... εντυπωσίασε! Ο λόγος; Γιατί όσο και να προσπαθήσεις τέτοιο χάλι δεν μπορούσε να το πετύχει η παραγωγή του Epsilon!

του Παναγιώτη Παπανικολάου ([email protected])

Το Athensmagazine.gr παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο και έβγαλε από νωρίς τα συμπεράσματά του! Ποια είναι αυτά; Ότι πρόκειται με διαφορά για το πιο τραγικό ριάλιτι όλων των εποχών στην χώρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πιο ευαίσθητου ζωδίου!

Από χτες οι χρήστες του Twitter και του διαδικτύου έχουν δώσει ρέστα (Δείτε εδώ) και αρχίζουν να αναπωλούν μέχρι και τον Πάνο Αργιανίδη! Μέχρι και εκείνος ήταν ρε αδελφέ κάτι διαφορετικό, ήταν ο άνθρωπος ολόκληρος μάνατζερ ράγκμπι!

Εμείς από την πλευρά μας συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τους έξι λόγους για τους οποίους το Survival Secret είναι ο,τι χειρότερο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση!

1) Είναι μια πλήρης αντιγραφή, αποτυχημένη βέβαια, αλλά αντιγραφή του Survivor! Δεν διαφωνεί κανείς σ' αυτό άλλωστε!

2) Δεν έχουν αφήσει γυμνάστρια για γυμνάστρια που να μην έχει μπει στο παιχνίδι! Δεν έχουν αφήσει ωραίο κορμί που να μην το πάνε στην Κουρούτα! Μέχρι και το Survivor είχε έναν Μπο ρε αδελφέ, είχε έναν μάνατζερ ράγκι!

3) Μια παραγωγή σκέτη αποτυχία! Με ένα βανάκι βρε παδιά; Άσε που όποιος θέλει πάει μέχρι την Κουρούτα και μπορεί να δει τι γίνεται! Επίσης θέλω να δω τι θα γίνει όταν θα έρθουν τα λεγόμενα μεγάλα έπαθλα! Οι άλλοι τους πήγαν σε συναυλία του Στινγκ, εδώ που θα τους πάνε; Σε πανηγύρι με την Γωγώ Τσαμπά;

4) Έχουν κάνει μια μίξη του Survivor προσπαθώντας να πετύχουν το κάτι διαφορετικό! Αποτέλεσμα αυτού; Σκέτη αποτυχία! Ξεκίνησε δηλαδή το ριάλιτι με ομαδικό αγώνισμα, θυμίζοντας κάτι από τα ένδοξα παιδικά μας χρόνια και τα "Παιχνίδια χωρίς σύνορα"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

5) Κάθε χρόνο η Δυτική Ελλάδα χτυπιέται από δυνατές κακοκαιρίες, από πλημμύρες και δυνατούς ανέμους! Θυμάστε τι είχε συμβεί πέρσι που είχαμε μέχρι και νεκρούς! Θέλω να δω τι θα συμβεί όταν με το πρώτο αεράκι, οι παράγκες θα είναι παρελθόν και η παραγωγή θα αναζητά στέγη!

5+1) Κάμερα εποχής VGA στα κινητά! Τραγικό...

Y.Γ.: Πάρτε μια γεύση από το τι είδαμε χτες:

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share