Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Η τελευταία έξοδος του Μάθιου Πέρι με "μυστηριώδη" γυναίκα 24 ώρες πριν τον θάνατό του - «Ήταν τόσο απορροφημένος που...»

Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες για την συνάντηση του ηθοποιού

1 Νοεμβρίου 2023 09:05
Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Η τελευταία έξοδος του Μάθιου Πέρι με
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Μάθιου Πέρι φάνηκε να είναι ευδιάθετος κατά την τελευταία του έξοδο 24 ώρες πριν από τον φερόμενο ως πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο. Την ίδια στιγμή, viral έχει γίνει ένα βίντεο στο διαδίκτυο, που προέρχεται από το 2004 και δείχνει την Τζένιφερ Άνιστον να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς μιλάει για τον εθισμό του Μάθιου Πέρι στο αλκοόλ και τα χάπια.

Η τελευταία έξοδος του Μάθιου Πέρι με "μυστηριώδη" γυναίκα 24 ώρες πριν τον θάνατό του

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ απεικονίζουν τον 54χρονο ηθοποιό της σειράς – φαινόμενο Friends, με μια άγνωστη μελαχρινή γυναίκα στο Hotel Bel-Air, όπου το δίδυμο έφαγε μεσημεριανό.

Οι φωτογραφίες φέρεται να τραβήχτηκαν γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής. Πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι οι φίλοι κάθισαν στο τραπέζι για πάνω από μία ώρα πριν φύγουν μαζί. Πρόσθεσαν ότι ο σταρ του «Fools Rush In» ήταν τόσο απορροφημένος στη συζήτηση που μόλις που άγγιξε το ποτό ή το φαγητό του.

Θάνατος Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η χλιδάτη βίλα που άφησε την τελευταία του πνοή ο 54χρονος ηθοποιός (video)

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην δημοφιλή σειρά τα Φιλαράκια έφυγε στο τζακούζι του σπιτιού του αφού προηγουμένως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Από την πρώτη στιγμή στην οικία του ηθοποιού κλήθηκε ασθενοφόρο ενώ από εκείνη την ημέρα έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό της υπερπολυτελής κατοικίας του.

Ο Γιώργος Σατσίδης έδωσε κάποιες πληροφορίες στο Happy Day για τα δύο σπίτια που είχε ο ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως εκείνο όπου διέμενε στην περιοχή, Μαλιμπού είχε μετατραπεί σε κέντρο αποτοξίνωσης, τόσο για τον ίδιο όσο και για αγαπημένα του πρόσωπα που αντιμετώπισα εθισμούς στο παρελθόν.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share