Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλα όσα περιμένουμε στο Netflix τους επόμενους μήνες και μας έχουν ενθουσιάσει

Ανυπομονούμε!

28 Σεπτεμβρίου 2022 16:12
Όλα όσα περιμένουμε στο Netflix τους επόμενους μήνες και μας έχουν ενθουσιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Netflix, μέσα από το διαδικτυακό παγκόσμιο fan event TUDUM, που διοργάνωσε φέτος για δεύτερη χρονιά, μας ενημέρωσε για όλα τα σπουδαία που περιμένουμε τους επόμενους μήνες και μας έχουν ενθουσιάσει.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το trailer από το Lupin 3.

3η σεζόν του «Bridgerton»

Η σταρ μία από των πιο επιτυχημένων σειρών του Netflix «Bridgerton», Nicola Coughlan, έκανε την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του TUDUM για να μοιραστεί ένα μικρό tease από το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την τρίτη σεζόν της σειράς. Υποδυόμενη τον ρόλο της στη σειρά, η Coughlan αποκάλυψε πολλά μυστικά σε ένα τρίλεπτο κλιπ.

5η σεζόν του «The Crown»

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ έφερε μία διακοπή στα γυρίσματα για την 6η σεζόν μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix και στην πρώτη της πλατφόρμας που έχει βραβευτεί με βραβεία Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς. Η 5η σεζόν του «The Crown», όμως, θα κυκλοφορήσει κανονικά και με τα δέκα επεισόδιά της στις 9 Νοεμβρίου.

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και θα επικεντρωθεί στη δεκαετία των 90s. Μάλιστα, ακούγεται πως θα φτάσει μέχρι το μοιραίο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά τον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας, η προσμονή για νέα επεισόδια, αλλά και το ενδιαφέρον για τη σειρά έχει «ανάψει» για τα καλά.

«The Witcher: Blood Origin»

Το Netflix ανακοίνωσε στο TUDUM ότι η επερχόμενη prequel σειρά «The Witcher: Blood Origin» θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου. Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη αφίσα για τη σειρά, ενώ δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί σε αυτή. Ωστόσο, το prequel αναμένεται να λαμβάνει χώρα 1.200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «The Witcher».

«Enola Holmes 2»

Η Millie Bobby Brown και ο Henry Cavill επιστρέφουν στη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του Netflix «Enola Holmes». Ξεκινώντας το παγκόσμιο event TUDUM, το Netflix, μας χάρισε ακόμα ένα τρέιλερ για τη σίκουελ ταινία, στο οποίο βλέπουμε την Enola να μπαίνει σε κάθε είδους μπελάδες καθώς προσπαθεί να ανταποκριθεί στην κληρονομιά του Sherlock.

2η σεζόν του «Shadow and Bone»

Το «Shadow and Bone», επιτέλους, επιστρέφει στο Netflix και η πλατφόρμα μας χάρισε στο TUDUM ένα σύντομο sneak peek για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν. Στο τρέιλερ των 40 δευτερολέπτων μπορείς να δεις σχεδόν όλο το καστ της σειράς.

3η σεζόν του «Emily in Paris»

Η 3η σεζόν του «Emily in Paris» έρχεται τον Δεκέμβριο
Ο γίγαντας του streaming επιβεβαίωσε στο TUDUM πως η τρίτη σεζόν της επιτυχίας του «Emily in Paris» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου.

Η τελευταία σεζόν του «Manifest»

Ένα νέο τρέιλερ για το «Manifest» παρουσιάζει τη Melissa Roxburgh (ως Michaela Stone) και τον Josh Dallas (ως Ben Stone) καθώς επιστρέφουν για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς που βρήκε μία «δεύτερη ζωή» μέσα από το Netflix.

Η τελευταία σεζόν του «Dead to Me»

Κατά τη διάρκεια του TUDUM, το Netflix έδειξε ένα νέα τρέιλερ από την επερχόμενη τελευταία σεζόν της σειράς «Dead to Me» και αποκάλυψε πως η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

«Heart of Stone» με την Gal Gadot

Το Netflix μας έδωσε μια πρώτη ματιά για το «Heart of Stone», την επερχόμενη ταινία με πρωταγωνιστές τους Gal Gadot, Jamie Dornan και Alia Bhatt. Με μερικά αποσπάσματα από την ταινία, καθώς και τα παρασκήνια από τα διάφορα stunts, αλλά και μια συνέντευξη με την ίδια την Gadot, η ταινία φαίνεται να είναι μία διαφορετική ματιά και οπτική στις ταινίες του James Bond.

«Wednesday»

Στο TUDUM, το Netflix αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς του Tim Burton, που αποτελεί ένα είδους spin off του «The Adam’s Family». Για τη σειρά «Wednesday», που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου (Τετάρτη!), η πλατφόρμα είχε και ένα νέα clip με την Jenna Ortega στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

4η σεζόν του «You»

Η 4η σεζόν μίας από τις σειρές που βρήκε μεγαλύτερη επιτυχία μέσω του Netflix, του «You», θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο θα έρθει μόλις έναν μήνα αργότερα, στις 10 Μαρτίου.

«The Mother»

Η επερχόμενη ταινία δράσης «The Mother» έλαβε το πρώτο της teaser κατά τη διάρκεια του TUDUM, με την Jennifer Lopez ως την μητέρα του τίτλου. Μία θανατηφόρο δολοφόνο που αποφασίζει να αποκαλύψει την ταυτότητά της για να προστατεύσει την κόρη που είχε εγκαταλείψει χρόνια νωρίτερα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share