Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Έρχεται το Lupin 3: Στην φόρα το trailer από το Netflix!

Ετοιμαστείτε...

26 Σεπτεμβρίου 2022 09:15
Έρχεται το Lupin 3: Στην φόρα το trailer από το Netflix!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser για το Lupin Part 3 στην εκδήλωση του Tudum το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα σεζόν.

Η επιτυχημένη γαλλική σειρά ακολουθεί τον επαγγελματία κλέφτη Assane Diop (Omar Sy), τον μοναδικό γιο ενός μετανάστη από τη Σενεγάλη που είχε έρθει στη Γαλλία για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή για το παιδί του. Ο πατέρας του Assane παγιδεύεται για την κλοπή ενός ακριβού κολιέ με διαμάντια από τον εργοδότη του, τον πλούσιο και ισχυρό Hubert Pellegrini, και βρίσκεται κρεμασμένος στο κελί της φυλακής του από ντροπή, αφήνοντας ορφανό τον έφηβο Assane.

Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα, εμπνευσμένος από ένα βιβλίο για τον τζέντλεμαν κλέφτη Arsène Lupin, που του είχε δώσει ο πατέρας του στα γενέθλιά του, ο Assane ξεκινά την εκδίκηση, χρησιμοποιώντας το χάρισμά του και τη μαεστρία του στην κλοπή, την υποκλοπή και τη μεταμφίεση για να εκθέσει δημόσια τα εγκλήματα του πρώην εργοδότη του πατέρα του.

Στο Μέρος 3, ο Assane πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Κρύβεται καθώς όλη η Γαλλία τον ψάχνει. Με τα βάσανα που υπομένουν εξαιτίας του, ο Assane δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι για να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν είναι ποτέ μακριά και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του.

«Αν πρέπει να εξαφανιστώ, θα βγω έξω με ένα μπαμ», λέει ο Assane στην πρώτη ματιά στο Μέρος 3.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share