Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Netflix: 4+1 σειρές με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως

76 εκατομμύρια συνδρομητές παρακολούθησαν αυτή την σειρά!

29 Σεπτεμβρίου 2021 18:20
Netflix: 4+1 σειρές με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γεγονός! Η δημοφιλής υπηρεσία streaming, ανακοίνωσε τις σειρές με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα που καθηλώνουν εκατομμύρια θεατές σε όλον τον πλανήτη, στο Netflix.

Φτιάξτε ποπ κορν και ξεκινήστε την ανάγνωση…

«Bridgerton»: 63 εκατομμύρια προβολές

Σύμφωνα με το Netflix τη σειρά αναμένεται να παρακολούθησουν 63 εκατομμύρια νοικοκυριά μέσα μόλις σε 28 μέρες από την Χριστουγεννιάτικη πρεμιέρα της. Αυτό σημαίνει πως θα κάνει το πέμπτο μεγαλύτερο άνοιγμα για original σειρά του καναλιού. Επίσης μέσα σε λίγες μέρες η σειρά κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 1 στο Top 10 του Netflix σε 76 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Η πρώτη σειρά της Σόντα Ράιμς για το Netflix, αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία για την διαδικτυακή πλατφόρμα. Η Ράιμς είναι γνωστή και από άλλες επιτυχημένες σειρές όπως το«How to Get Away with Murder», το «Scandal» αλλά και «Grey’s Anatomy».

«Tiger King»: 64 εκατομμύρια προβολές

Το απόλυτο χιτ της καραντίνας – μια αμίμητη ιλαροτραγωδία που έφτασε να συζητιέται ακόμη και στο Οβάλ Γραφείο της Αμερικής. Τις πρώτες 10 ημέρες από την κυκλοφορία του, το είχαν δει ήδη πάνω από 34.3 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως σύμφωνα με το CNBC.

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σου προτείνει 5+1 καλύτερες σειρές που πρέπει να δεις στο Netflix!

«Stranger Things» – 3η σεζόν: 64 εκατομμύρια προβολές

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2019. Πάνω από 64 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν τη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Netflix¨4+1 σειρές με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως

«La casa de papel» – 4η σεζόν: 65 εκατομμύρια προβολές

Η τέταρτη σεζόν της λατρεμένης ισπανικής σειράς έκανε πρεμιέρα στο Netflix μόλις τον Απρίλιο με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι 65 εκατομμύρια συνδρομητές της πλατφόρμας δεν κατάφεραν να της αντισταθούν.

«The Witcher»: 76 εκατομμύρια προβολές

Στο νούμερο 1 της λίστας αυτής δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλη από την πολυσυζητημένη σειρά: «The Witcher». Έκανε πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2019 με έξι μόλις επεισόδια. Παρόλα αυτά κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τραβήξει το ενδιαφέρον 76 εκατομμυρίων θεατών κάνοντάς την έτσι την σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share