Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ

Πάλεψε με τον καρκίνο για ένα χρόνο

5 Σεπτεμβρίου 2021 17:10
Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε η 39χρονη πρώην τραγουδίστρια των «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ, η οποία, τους τελευταίους μήνες, είχε προσβληθεί από καρκίνο του στήθους.

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία, σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Η μητέρα της επιβεβαίωσε, την Κυριακή, τα δυσάρεστα νέα στο Instagram της Σάρα.

Έγραψε: «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σήμαινε τα πάντα για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και γαλήνη να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

Σάρα Χάρντινγκ πέθανε

Πριν από ένα χρόνο, η ίδια η Σάρα Χάρντινγκ είχε αποκαλύψει ότι κάνει χημειοθεραπείες, μετά από μαστεκτομή, ενώ τη φροντίδα της είχε αναλάβει η μητέρα της. Η όμορφη σταρ είχε θελήσει, τότε, θέλησε να μοιραστεί τη δύσκολη μάχη που έδινε, γράφοντας ένα βιβλίο με τίτλο «Hear Me Out».

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου, γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι», έγραφε η Σάρα Χάρντινγκ. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, οι γιατροί τής είπαν ότι, τα Χριστούγεννα του 2020, μπορεί να ήταν και τα τελευταία της…

Ανατριχιάζει η εικόνα της 45χρονης τραγουδίστριας Μελ Μπι - Με αίματα και μελανιές στο πρόσωπο της! (Video)

Ανατριχιάζει η εικόνα της 45χρονης τραγουδίστριας Μελ Μπι με αίματα και μελανιές στο πρόσωπο της! Συγκεκριμένα, η 45χρονη πλέον Μελ Μπι εμφανίστηκε χτυπημένη και καλυμμένη με μώλωπες σε ένα συγκλονιστικό μουσικό βίντεο ευαισθητοποίησης για την έμφυλη βία με τίτλο «Η αγάπη δεν θα έπρεπε να πονά».

Το πρώην Spice Girl φαίνεται να προσπαθεί να εγκαταλείψει τον βίαιο σύντροφό της ο οποίος την κακοποιεί συστηματικά.

Το βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον κλασικό συνθέτη Φάμπιο Νταντρέα και έρχεται καθώς η Μελ έχει δηλώσει στην πραγματικότητα ότι προσπαθούσε για μια δεκαετία να χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της λόγω κακοποίησης με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Στο συγκλονιστικό βίντεο η Μελ φορά μακιγιάζ που μιμείται σημάδια σφοδρού ξυλοδαρμού καθώς σύρεται και ξυλοκοπείται από τον σύντροφό της. Μάλιστα, ενώ το βίντεο δείχνει ότι η σχέση του ζευγαριού είναι ευτυχισμένη για τους γύρω τους, πίσω από κλειστές πόρτες, η τρομοκρατία κυριαρχεί για την άτυχη γυναίκα. Το κλιπ τελειώνει με τη Μελ γεμάτη αίματα να δραπετεύει από το σπίτι της για να γλιτώσει.

Η Melanie Janine Brown είναι μια Αγγλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ράπερ, τηλεοπτική προσωπικότητα και ηθοποιός. Έγινε φήμη τη δεκαετία του 1990 ως μέλος της ομάδας κοριτσιών Spice Girls, στην οποία ονομάστηκε Scary Spice.

Ενώ, ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Adele, Mark Evans, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ύστερα από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, την ίδια στιγμή που η showbiz ταλανίζεται και από τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share