Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Netflix: Πώς να δείτε αν έχει συνδεθεί κάποιος στον λογαριασμό σας - Δείτε τα βήματα για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο

Παρακολουθήσετε σειρές offline ακόμη και αν δεν τις έχετε κατεβάσει ολοκληρωμένες

9 Ιουλίου 2021 11:19
Netflix: Πώς να δείτε αν έχει συνδεθεί κάποιος στον λογαριασμό σας - Δείτε τα βήματα για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θέλετε να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμός σας στο Netflix χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποια απλά βήματα. Παράλληα, δείτε την εξέλιξη που αφορά το NETFLIX και ικανοποιεί πάγιο αίτημα του ΟΤΕ (COSMOTE) και της Forthnet (NOVA).

Ακόμα και αν έχετε δώσει εσείς τους λογαριασμούς σας σε κάποιον, ίσως να χρειαστείτε κάποια στιγμή να έχετε τον έλεγχο της πλατφόρμας σας. Σύμφωνα με το wifinews ακολουθήστε τις οδηγίες και θα έχετε τη λύση.

Μεταβείτε στο προφίλ σας στο Netflix account σας

Αρχικά, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix από τον υπολογιστή σας. Μόλις μπείτε, επιλέξτε το προφίλ σας και θα βρεθείτε στο κύριο μενού του Netflix, όπου θα δείτε το εικονίδιο του προφίλ σας στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο προφίλ και επιλέξτε “Λογαριασμός” από το αναπτυσσόμενο μενού.

Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις

Κάντε scroll down στην ενότητα Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Πρόσφατη δραστηριότητα streaming συσκευής». Εκεί θα δείτε μία λίστα με συσκευές, τοποθεσίες και διευθύνσεις IP που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα για πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Μάθετε ποιος χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας στο Netflix

Από εδώ, μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αν κάποιος άλλος, εκτός από εσάς, χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας τύπος συσκευής που δεν ταιριάζει με αυτήν που χρησιμοποιείτε για να παρακολουθήσετε Netflix; Μία από τις τοποθεσίες ή τις διευθύνσεις IP δεν ταιριάζει με το σπίτι σας ή με οποιοδήποτε άλλο μέρος απ’όπου παρακολουθείτε Netflix; Τότε προφανώς υπάρχει κάποιος άλλος που συνδέεται στο λογαριασμό σας.

Εάν υπάρχουν συσκευές ή τοποθεσίες από τις οποίες δεν αναγνωρίζετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, θα πρέπει να τις καταργήσετε. Αλλά ακόμα κι αν γνωρίζετε ποιος άλλος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας και είστε εντάξει με αυτό, μπορεί να έρθει μια στιγμή που δεν θα είστε.

Netflix

Πώς να σταματήσετε τους χρήστες από το να χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας στο Netflix

Τώρα που έχετε διαπιστώσει ποιος παρακολουθεί Netflix χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας, δείτε πώς μπορείτε να τον απομακρύνετε από το λογαριασμό σας:

Μεταβείτε ξανά στη σελίδα «Λογαριασμός» κάτω από το προφίλ σας. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή «Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές». Το Netflix θα σας ρωτήσει αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να το κάνετε αυτό, και στη συνέχεια θα πρέπει να ορίσετε την επιλογή «Αποσύνδεση». Επιστρέψτε στη σελίδα «Λογαριασμός» κι αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αυτή η διαδικασία απαιτεί να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας και να επανασυνδέσετε τις συσκευές σας. Δυστυχώς, είναι ο μόνος τρόπος να απομακρύνετε τα άτομα που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας.Τέλος, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι αυτά τα βήματα θα καταργήσουν και τυχόν πρόσβαση που παρέχεται σε συσκευές τρίτων, που θα τους εμποδίσουν να συνδεθούν ξανά στο λογαριασμό σας.

Netflix: Παρακολουθήσετε αγαπημένες σειρές offline ακόμη και αν δεν τις έχετε κατεβάσει ολοκληρωμένες!

Οι συνδρομητές του Netflix μπορούν να κατεβάζουν επεισόδια των αγαπημένων του σειρών ή ταινίες και να τις παρακολουθούν στα κινητά τους τηλέφωνα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός σύνδεσης! Παράλληλα, δείτε τι άλλο αλλάζει στο Netflix και τρίβουν τα χέρια τους σε Nova και Cosmote

Εξαιρετική ιδέα για να περάσει η ώρα στο καράβι ή το αεροπλάνο ως τον προορισμό των καλοκαιρινών μας διακοπών. Σκεφτείτε όμως να βρίσκεστε στο λιμάνι, εν αναμονή της αναχώρησης για κάποιο νησί και να μην έχετε προλάβει να κατεβάσετε ολόκληρο το επεισόδιο που θέλετε.

Πόσο απογοητευτικό είναι όταν συνειδητοποιείτε ότι η λήψη σας δεν ολοκληρώθηκε, επειδή το Wi-Fi δεν ήταν αξιόπιστο ή επειδή τα δεδομένα σας εξαντλήθηκαν.

Netflix - Δείτε το επεισόδιο ως το σημείο που έχει κατέβει στο κινητό σας

Από το Netflix ανακοίνωσαν πως, πλέον, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν ένα επεισόδιο ακόμη κι αν δεν έχει κατέβει ολόκληρο στο κινητό. Έχεις βάλει να κατεβάσεις, για παράδειγμα, τα πέντε τελευταία επεισόδια του Lupin και η σύνδεση δεν είναι ικανοποιητική για να τα αποθηκεύσεις ολόκληρα στη συσκευή σου.

Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να παρακολουθείς τη σειρά ως του σημείου που έχει κατέβει στο κινητό σου. Μόλις ξαναβρεθείς σε καλή σύνδεση, μπορείς να επιλέξεις να ολοκληρώσεις τη λήψη και να συνεχίσεις να βλέπεις, αποφεύγοντας τα αιφνίδια μηνύματα που σε ειδοποιούν ότι εξαντλήθηκαν τα δεδομένα σας.

Μόνο για συνδρομητές με κινητά Android

Το Netflix ενημερώνει πως στην υπηρεσία αυτή πρόσβαση θα έχουν μόνο συνδρομητές που διαθέτουν συσκευές Android. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα μερικής λήψης είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε κινητά και tablet Android, ενώ οι δοκιμές σε iOS θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.

Πριν από τρία χρόνια, το Netflix παρουσίασε τις «Έξυπνες Λήψεις», μια υπηρεσία που επιτρέπει σε συνδρομητές να βρίσκουν το επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς εν κινήσει.

Κατεβάζοντας κάποιος την εφαρμογή του Netflix για το κινητό του τηλέφωνο και ενεργοποιώντας την υπηρεσία, μπορεί να αποθηκεύσει επεισόδια σε αυτό και έτσι να τα παρακολουθήσει αργότερα ακόμη κι όταν δεν είναι συνδεμένος.

«Λήψεις για εσάς»

Πριν από λίγους μήνες, με την υπηρεσία «λήψεις για εσάς» το Netflix στόχευε να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύπτουν γρήγορα και εύκολα την επόμενη νέα αγαπημένη τους σειρά ή ταινία, είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι.

Η εφαρμογή «Λήψεις για εσάς» είναι μια λειτουργία που κατεβάζει αυτόματα προτεινόμενες σειρές ή ταινίες στη φορητή συσκευή, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη και όταν είναι κανείς συνδεδεμένος σε WiFi.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος είναι φαν της κωμωδίας και πρόκειται να κάνει ένα μακρύ ταξίδι με το αυτοκίνητο ή προτιμά προγράμματα επιστημονικής φαντασίας και συμβαίνει για κάποιο διάστημα να μην έχει Internet, με αυτή την εφαρμογή το Netflix του προσφέρει περιεχόμενο κάθε στιγμή.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία του Netflix για κινητό ή τάμπλετ;

Προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές και όταν δεν έχετε Wifi, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία και να την… αφήσετε να κάνει τα μαγικά της όσο η συσκευή βρίσκεται εντός δικτύου.

Παρακολουθήσετε αγαπημένες σειρές offline στο Netflix

Μάλιστα, το Netflix προσφέρει την επιλογή στον χρήστη να ορίσει τον όγκο δεδομένων που επιθυμεί να παραχωρήσει στην υπηρεσία, προκειμένου να αποθηκευτούν οι σειρές και οι ταινίες.

Μπορείτε να κάνετε την επιλογή με τα εξής απλά βήματα:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα «Λήψεις» της φορητής συσκευής σας και πατήστε το κουμπί εναλλαγής «Λήψεις για εσάς».
  2. Επιλέξτε τον όγκο του περιεχομένου που θέλετε να κατεβαίνει στη συσκευή σας (1 GB, 3 GB ή 5 GB) και κάντε κλικ στην «Ενεργοποίηση».
  3. Όσο περισσότερο χώρο ορίζετε, τόσες περισσότερες προτάσεις θα κατεβάζει το Netflix για εσάς.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη από σήμερα παγκοσμίως σε Android και σύντομα θα αρχίσουν οι δοκιμές σε iOS.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share