Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Το "Έτερος Εγώ" μπαίνει στην πλατφόρμα του Netflix!

Η κορυφαία ελληνική σειρά με διαφορά ένα βήμα από το Netflix!

11 Ιανουαρίου 2021 19:52
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ελληνική σειρά μυστηρίου «Έτερος Εγώ» με υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια, λέγεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει στη δημοφιλή πλατφόρμα ταινιών, το Netflix.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της σειράς βρίσκονται σε πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να έχουν την ευκαιρία τηλεθεατές όλων των εθνικοτήτων και σε παγκόσμια κλίμακα, να παρακολουθήσουν τα επεισόδια της ελληνικής σειράς.

Η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ», «Χαμένες Ψυχές» καθώς και ο ολοκαίνουργιος «Κάθαρσις» τα καλύπτουν και με το παραπάνω.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν το επόμενο διάστημα με την εταιρία παραγωγής να είναι σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της δημοφιλούς πλατφόρμας και αν όλα πάνε καλά και το «Έτερος Εγώ» βρεθεί στο Netflix.

Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται ασφαλώς για τεράστια επιτυχία καλλιτεχνική, αλλά και οικονομική, μια και τότε θα μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε στο Netflix. Εξάλλου η ανταπόκριση και η τηλεθέαση που γνωρίζουν οι σειρές που προβάλλονται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

 

Ροή ειδήσεων

Share