Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ταραγμένα Νερά: Επιστρέφει στο Netflix με 3η σεζόν μέσα στον Αύγουστο!

Δείτε το trailer!

31 Ιουλίου 2020 09:31
Ταραγμένα Νερά: Επιστρέφει στο Netflix με 3η σεζόν μέσα στον Αύγουστο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο ξεχωριστές ισπανικές σειρές του Netflix επιστρέφει στις 07 Αυγούστου για νέες περιπέτειες!

Ο λόγος για τα "Ταραγμένα νερά", σειρά την οποία λατρέψαμε μέσα στην καραντίνα και σας την είχαμε προτείνει εδώ στο Athensmagazine.gr!

Ποιο είναι η νέα περιπέτεια; Το πλοίο Μπάρμπαρα ντε Μπραγάνθα ξεκινάει το ταξίδι με νέες περιπέτειες έχοντας προορισμό το Μεξικό. Η Έβα είναι έτοιμη για την αποκάλυψη ενός μυστηρίου συμμετέχοντας σε μια ειδική αποστολή.

Δείτε το trailer στο Athensmagazine.gr:

Ο Ναντίτο το... "γύρισε": Ο γιος της "Μαρίας της γειτονιάς" έγινε 41 και πρωταγωνιστεί σε σειρά του Netflix σαν ομοφυλόφιλος!

Τον θυμάστε τον Ναντίτο από την "Μαρία της γειτονιάς"; Στο internet του σήμερα και του... copy paste αν ψάξετε θα βρείτε ότι ο Ναντίνο, κοινώς ο Οσβάλντο Μπεναβίδες, δεν είναι 24 ετών, όπως "κοπιάρουν" όλοι το ίδιο θέμα εδώ και χρόνια αλλά έφτασε στα 41 του χρόνια!

Τα χρόνια έχουν περάσει και ο αγαπημένος ηθοποιός πλέον πρωταγωνιστεί σε μεξικάνικη σειρά του Netflix! Ο "Ναντίντο" μάλιστα έχει έναν ρόλο που κάνει τον ομοφυλόφιλο ενώ δεν λείπουν και οι σκηνές... πάθους με άλλους άνδρες!

Όσο για την σειρά; Πρόκειται για την "Βασίλισσα της τελίκας" και σάρωσε στην πλατφόρμα του Netflix! Ποια είναι η υπόθεση της;

Ύστερα από 20 χρόνια, η Άνα Μαρία επιστρέφει στο Μεξικό και διεκδικεί τον έλεγχο της οικογενειακής αυτοκρατορίας τεκίλας που απειλείται από τα μυστικά και τη διαφθορά.
Πρωταγωνιστούν:Ιρένε Αζουέλα,Χουάν Μανουέλ Μπερνάρ,Οσβάλντο Μπεναβίδες
Δημιουργοί:Ντιέγκο Γκουτιέρεζ

Y.Γ.: Αξίζει να σημειωθεί πως στην κανονική του ζωή ο "Ναντίτο" είναι straight και φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Esmeralda Pimentel, ενώ σενάρια τους θέλουν να παντρεύονται σύντομα!

Δείτε και το trailer της σειράς παρακάτω στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share