Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Ζωή χωρίς άδεια": Η ισπανική σειρά του Netflix και ο βαρόνος που κάνει τον... Professor να μοιάζει "γατάκι"

Ακόμα μια ισπανική σειρά φέρνει την... ανατροπή!

21 Απριλίου 2020 08:50
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η αλήθεια είναι πως το Athensmagazine.gr έχει δείξει πως έχει μια προτίμηση στις ισπανικές σειρές του Netflix!

Από την πρώτη στιγμή της καραντίνας είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε νέες σειρές που θα σας καθηλώσουν και θα γεμίσουν τις άφθονες άδειες ώρες που έχεται μπροστά σας κάθε μέρα!

Μόλις τελειώσαμε ακόμα μια σειρά και σας την προτείνουμε με κλειστά τα μάτια, γιατί ισπανικές σειρές στο Netflix δεν είναι μόνο το La Casa de Papel και το Elite. Τα ισπανικά μας... γούστα παραμένουν με την σειρά "Ζωή χωρίς άδεια" να σας καθηλώνει από το πρώτο επεισόδιο με την τροπή του, η οποία είναι γεμάτη ανατροπές.

Μετά την αιφνίδια απόφαση ενός άρρωστου μεγιστάνα και βαρόνου των ναρκωτικών της Γαλικίας να αποσυρθεί, αρκετοί σχεδιάζουν να κλέψουν τον "θρόνο" απ' τους κληρονόμους.

Ένας βαρόνος ναρκωτικών, ο Νέμο, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο... γυναίκες και οικογένειες! Μόλις μαθαίνει πως πάσχει από σοβαρή ασθένεια αποφασίζει να αφήσει το έδαφος καθαρό για τους απογόνους του, μακριά από το... αίμα και την φυλακή; Θα τα καταφέρει; Η σειρά είναι 2 σεζόν και στο συνολό της 23 επεισόδια!

Δείτε το trailer στο Athensmagazine.gr:

Δεν Μπορείς να Κρυφτείς: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε κάνει να ξεχάσεις το La Casa de Papel

Δεν Μπορείς να Κρυφτείς: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε κάνει να ξεχάσεις το La Casa de Papel.

Το Athensmagazine.gr αυτές τις μέρες της καραντίνας σας κρατάει συντροφιά μέσω... Netflix και σας προτείνουμε ότι σειρά ή ταινία μας κάνει... κλικ, όπως το Lion που μας συγκλόνισε.

Η αλήθεια είναι πως εμείς, όπως και ο μέσος Έλληνας σήμερα, έχουμε σαπίσει στις σειρές και μπορούμε κάλλιστα να σας προτείνουμε ιδανικές... κινηματογραφικές εμπειρίες.

Σήμερα θα σας προτείνουμε τη νέα ισπανική σειρά δράσης που θα σας κάνει να... ξεχάσετε το La Casa de Papel! Τι σας έχουμε; Το "Δεν μπορείς να κρυφτείς". Το πρώτο επεισόδιο θα σας... μπερδέψει κάπως όμως η δράση και το μυστήριο ξετιλίγεται σε... τρία διαφορετικά επίπεδα!

Συγκεκριμένα μια νοσοκόμα κι η κόρη της αφήνουν το εγκληματικό παρελθόν του συζύγου της στο Μεξικό και ζουν με νέα ταυτότητα στην Ισπανία. Και στη Μαδρίτη όμως παραμονεύει ο κίνδυνος. Τα πάντα αλλάζουν μετά από ένα... τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας. Μια δολοφονία, μια αρπαγή και φυσικά... ένα ερωτικό τρίγωνο περιπλέκουν μια δράση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Όσο για την διάρκειά του; Δεν θα σας κουράσει! Περιλαμβάνει μια σεζόν των 10 επεισόδιων που λόγω τροπής μπορείς να τα δεις και σε μια μέρα..

Δείτε το trailer της σειράς στο Athensmagazine.gr:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share