Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο κράξιμο στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον! Αγνόησαν σε τελετή τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ!

Φοβερό!

10 Μαρτίου 2020 15:51
Αδιανόητο κράξιμο στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον! Αγνόησαν σε τελετή τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο κράξιμο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υπήρξε για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι στην τελευταία τελετή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, τους αγνόησαν και δεν τους χαιρέτησαν. Δείτε και το σάλο που είχε ξεσπάσει στο παλάτι, με έναν 16χρονο μαθητή να αγκαλιάζει και να φιλά τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τα δύο ζευγάρια βρέθηκαν στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ για μια καθιερωμένη τελετή με τη Βασίλισσα Ελισάβετ επικεφαλής, με το ζευγάρι που αναμένεται να βρεθεί στο θρόνο, να μην χαιρετά τους παραιτούμενους, οι οποίοι από τη δική τους πλευρά, όμως, κάθισαν χωρίς να έχει έρθει πρώτα να καθίσει στη δική της θέση η Βασίλισσα.

«Είστε τόσο αγενείς Ουίλιαμ και Κέιτ, μας απογοητεύσατε», έγραψε ένα φαν της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, με έναν άλλο να αναφέρει πως «πρέπει να παραδεχτώ, ότι φάνηκαν πολύ ψυχροί. Θα ήταν καλύτερο να τα έλεγαν, γιατί αυτός δεν είναι τρόπος να χαιρετάς τον αδελφό σου μόλις τον βλέπεις».

Στο περιστατικό, τα δύο ζευγάρια έκατσαν σε απόσταση μιας σειράς, απευθύνοντας έναν απλό χαιρετισμό. Στη συνέχεια, το ζευγάρι του Σάσεξ μίλησε με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ στη συνέχεια υπήρξε... μάχη εντυπώσεων ανάμεσα σε Κέιτ και Μέγκαν.

Η πρώτη είχε ντυθεί με ένα κόκκινο φόρεμα και η δεύτερη με ένα πράσινο, φορώντας καθεμία από ένα ομόχρωμο καπέλο. Αμφότερες ήταν εξαιρετικές σε αυτή την... κρύα συνάντηση, στην τελευταία τους συνάντηση, με τη Μέγκαν να έχει κάποιο βασιλικό τίτλο.

Όσο για τον απλό, ψυχρό χαιρετισμό; «Δεν έφυγαν με καλό τρόπο από το παλάτι», αναφέρθηκε από ρεπόρτερ που έχουν σχέση με της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, κάτι που εξηγεί λογικά και τη συμπεριφορά των δύο πλευρών.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share