Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπαράζει καρδιές ο Έλτον Τζον! «Συγγνώμη, δεν μπορώ να τραγουδήσω»! (video)

Πώς αντέδρασε το κοινό!

16 Φεβρουαρίου 2020 18:08
Σπαράζει καρδιές ο Έλτον Τζον! «Συγγνώμη, δεν μπορώ να τραγουδήσω»! (video)

Απίστευτο ήταν αυτό που συνέβη στον Έλτον Τζον, ο οποίος στη διάρκεια συναυλίας του στην Νέα Ζηλανδία έχασε ξαφνικά την φωνή του και σταμάτησε να τραγουδά, ενώ προ ημερών ο φίλος του, Έμινεμ, «έσκισε» στα Oscars.

Εμφανώς καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως «έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη».

Το κοινό φιλοδώρησε με ένα εκστατικό χειροκρότημα τον Βρετανό περφόρμερ καθώς άφηνε τη σκηνή υποβασταζόμενος από τους βοηθούς του.

Λίγο αφότου άφησε τη σκηνή, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του σε ένα συναισθηματικό ποστ στο Instagram.

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον» έγραψε.

Τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Βρετανό τραγουδιστή που παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους περφόρμερ. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με πνευμονία. Η συναυλία ήταν η πρώτη στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο της περιοδείας Farewell Yellow Brick Road. Το είδος πνευμονίας (atypical ή walking pneumonia) είναι είδος πνευμονικής λοίμωξης που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Είναι λιγότερο σοβαρό από άλλους τύπους πνευμονίας, με τους περισσότερους πάσχοντες να μη χρειάζονται καν νοσηλεία. Τα συμπτώματά της είναι ανάλογα εκείνων ενός άσχημου κρυολογήματος και περιλαμβάνει βήχα, πόνο στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκέφαλο. Ενώ κατευθυνόταν στο χώρο της συναυλίας, ο σερ Έλτον Τζον ελέγχθηκε από γιατρούς και, παρά τη διάγνωση, αισθάνθηκε ικανός να συνεχίσει το σόου του.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει καθώς τον πρόδωσε η φωνή του ενώ τραγουδούσε το Daniel.

Σπάνιες φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Τα παιδικά χρόνια του οσκαρικού Χοακίν Φοίνιξ! Αυτή είναι η ιστορία της οικογένειάς του!

Σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα βρέθηκαν στο «φώς» της δημοσιότητας από τα παιδικά χρόνια του ηθοποιού, Χοακίν Φοίνιξ, που κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στην πρόσφατη τελετή, ενώ προκαλεί αίσθηση η ιστορία της οικογένειάς του.

Στην οικογένεια Φοίνιξ, σίγουρα θα γνωρίζετε τον Χοακίν, λοιπόν, που κέρδισε το Όσκαρ, και ίσως τον Ρίβερ, το μεγαλύτερο αδελφό του, ο οποίος αποτέλεσε έναν πολλά υποσχόμενο ηθοποιό, αλλά πέθανε από υπερβολική χρήση ουσιών το 1993.

Ενδεχομένως να γνωρίζετε και την αδελφή του Χοακίν Φοίνιξ, Σάμερ, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση στο «Έστερ Καν».

Πρόκειται για... σόι ηθοποιών, επομένως, με τους γονείς του Χοακίν να αποτελούν μέλη μιας σέχτας, των «Παιδιών του Θεού», κάτι που τους ανάγκαζε συχνά να μετακομίζουν. Κάπως έτσι, έχουν μείνει στο Όρεγκον, το Μεξικό, την Κεντρική Αμερική, την Φλόριντα και τη Βενεζουέλα.

Την τελευταία χώρα, την αποχωρίστηκαν, όταν ο Χοακίν ήταν 3 ετών, για να πάνε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Φοίνιξ είναι το 3ο παιδί της οικογένειας, που έχει στο σύνολο 5 παιδιά και, πλην το αδελφού του, Ρίβερ, υπάρχουν οι αδελφές του Ρέιν, Λίμπερτι και Σάμερ.

Ο ίδιος συνοδεύτηκε από τη μητέρα του στην απονομή των Oscars, δείχνοντας πόσο κοντά βρίσκεται ακόμη με την οικογένειά του, ενώ η Ρέιν τον συνόδευσε στο πάρτι που έγινε μετά. Ο Χοακίν Φοίνιξ δεν ξέχασε και τον αδελφό του, αφού σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε την εξής φράση του: «Τρέξε με αγάπη και η ειρήνη θα ακολουθήσει».

Στις ακόλουθες φωτογραφίες, θα βρούμε την οικογένεια Φοίνιξ στο Λος Άντζελες, στις αρχές του 1980. Εκείνη την εποχή ήταν άπαντες ενωμένη, σε μια εποχή όπου οι γονείς εγκατέλειψαν τη σέχτα, όπου ανήκαν, ενώ η Ρίβερ ξεκινούσε την καριέρα της.

Έπος του Τομ Χανκς! Έκανε push-ups στα Oscars κι έγινε ξανά viral! (video)

Σε εξαιρετική φόρμα φαίνεται να βρίσκεται ο Τομ Χανκς, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να το αποδείξει απέναντι σε έναν αξιωματικό του αμερικανού στρατού, στη διάρκεια των φετινών Oscars, καλώντας τον να κάνουν μαζί... push-ups!

Φυσικά, οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των υπολοίπων αξιωματικών, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς είχε γίνει επίτιμο μέλος του Hall of Fame των U.S. Army Rangers για τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», η οποία κέρδισε και πέντε Όσκαρ το 1999!

Απίθανος Μπραντ Πιτ! «Γλέντησε» τους Βρετανούς και τον Πρίγκιπα Χάρι μπροστά στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον! (video)

Μετά τις Χρυσές Σφαίρες και τα SAG Awards, ο Μπραντ Πιτ για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς στα βραβεία Bafta τόλμησε να κάνει... λίγη προβοκάτσια για το Brexit της 31ης Ιανουαρίου και τον Πρίγκιπα Χάρι, και μάλιστα μπροστά στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Κι αυτό το κατάφερε, ακόμη κι αν έλειπε! Ο ίδιος δεν κατάφερε χθες (2/2) να βρεθεί στη λαμπερή τελετή του Λονδίνου, όπου κέρδισε το βραβείο του 2ου ανδρικού ρόλου για την ταινία «Once Upon a Time... in Hollywood» και, για αυτό το λόγο, είχε γράψει έναν ευχαριστήριο λόγο, που εκφώνησε η Μάργκοτ Ρόμπι.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, ο Μπραντ Πιτ μίλησε για την προσωπική του ζωή. Αυτή την φορά, όμως, θέλησε να κάνει αστείο με το Brexit και τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ στην τελετή ήταν παρόντες ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

«Καλησπέρα στη Μεγάλη Βρετανία, άκουσα ότι είσαι μόνη σου τώρα, καλώς ήρθες στο κλαμπ. Καλή τύχη για το συμβιβασμό του διαζυγίου», ήταν τα λόγια του, δείχνοντας μια απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, με αφορμή όσα έγιναν στις 31 Ιανουαρίου.

Το μήνυμα είχε και συνέχεια, ωστόσο, αφού μετά το «ευχαριστώ» στην Ακαδημία για την τιμή που του έκανε, έπιασε... και τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος σκοπεύει να εγκατασταθεί στον Καναδά με τη Μέγκαν Μαρκλ. «Θα ονομάσω το βραβείο μου αυτό "Χάρι", καθώς είναι πολύ ενθουσιασμένος να το φέρει στις ΗΠΑ μαζί του. Αυτά είναι δικά του λόγια, όχι δικά μου», είπε, προτού πάρει το Bafta.

Η αντίδραση του ζευγαριού

Οι κάμερες, φυσικά, γύρισαν στο πριγκιπό ζευγάρι, το οποίο πάντως φάνηκε να διασκεδάζει με όσα έλεγε ο Μπραντ Πιτ. Ήταν ευνόητο, ότι απλά έκανε επίδειξη χιούμορ, με αποτέλεσμα να ξεκαρδιστούν όλοι στην αίθουσα.

"Μπήκε" στα παπούτσια της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η Κέιτ Μίντλετον! Τι έχει συμβεί;

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ έχει μπει για τα καλά στην θέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά με την καλή έννοια. Η Κέιτ Μίντλετον έχει ανακηρυχθεί ως η "πριγκίπισσα" των παιδιών βοηθώντας τις οικογένειες σε μια σειρά πρόσφατων δεσμεύσεων!

Επισκέφθηκε πρόσφατα ένα νοσοκομείο, μουσείο και κοινωνικό μέρος, στην προσπάθεια της να κοινωνικοποιηθεί και να επεκτείνει την έρευνά της πάνω στην προνηπιακή ηλικία. Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Σε κάθε περίπτωση, ενθουσιάστηκε με τα παιδιά και τους γονείς τους με τη φυσική τους ζεστασιά, προτρέποντας τους βασιλικούς υποστηρικτές να επαινέσουν την «καταπληκτική» ικανότητά της να συνδέεται με τις οικογένειες και να την ανακηρύξουν «πριγκίπισσα των παιδιών». Η σύγκριση έχει γίνει πολλές φορές, ενώ πολλοί μιλάνε για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, σαν την νέα εξελιγμένη μορφή της Νταϊάνας με το Κάρολο!

Το ψευδώνυμο έχει συνδεθεί με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία ήταν γνωστή ως «πριγκίπισσα των ανθρώπων». Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι ο αντίκτυπος των ίδιων της των παιδιών, πρίγκιπα Κάρολου και Σάρλοτ, καθώς και του μικρότερου Λούις!

Γράφοντας στην στήλη των σχολίων του λογαριασμού του Kensington Palace, ένας βασιλιάς δημοσίευσε: «Μου αρέσει να τη βλέπω με παιδιά. Φέρεται καλά σε ανθρώπους όλων των ηλικιών αλλά με παιδιά έχει διαφορετικό είδος λάμψης. Τα αγαπάει σαφώς. "

Σχολιάζοντας το ταχέως αναπτυσσόμενο ψευδώνυμο, ένας χρήστης πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρη αγάπη και το ψευδώνυμο, η πριγκίπισσα των παιδιών, της ταιριάζει. Η Νταϊάνα ήταν η πριγκίπισσα του λαού και τώρα η Κέιτ είναι η πριγκίπισσα των παιδιών.

Στα πατώματα η Κέιτ Μίντλετον για τον Πρίγκιπα Χάρι! Φοβάται ότι θα τον χάσει για πάντα!

Μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να συνεχίζει την καθημερινότητα του παλατιού στη Βρετανία, δίνοντας νέο τίτλο στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει το γεγονός της απώλειας του Πρίγκιπα Χάρι από το Μπάκιγχαμ.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι και ανησυχεί πως δε θα την έχει ποτέ ξανά, σύμφωνα με το «US Weekly». Η ίδια, μάλιστα, έκλαιγε για το γεγονός, ότι θα χαθεί αυτό το δέσιμο.

«Εύχεται να μπορούσε να έχει μιλήσει στον Χάρι. Της λείπει και φοβάται, ότι δε θα είναι ποτέ ξανά κοντά», αναφέρει η ίδια πηγή στο αμερικανικό περιοδικό με την απόφαση, όπως φαίνεται, να επηρεάζει την Κέιτ.

Η πριγκίπισσα και μητέρα τριών παιδιών, εκπαιδεύοντας το μελλοντικό διάδοχο του θρόνου, Τζορτζ, πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό επισκέψεις σε νοσοκομεία, μουσεία φυσικής και κοινότητες, ώστε να προωθήσει τη βασιλική κοινωνική πρωτοβουλία.

Η Κέιτ Μίντλετον, όμως, «βρίσκεται σε πανικό και είναι πολύ αγχωμένοι. Θέλει χρόνο να ξεκουραστεί και, όταν προσπαθεί να κοιμηθεί, πάντα κάτι σκέφτεται. Έχει αδυνατίσει, κιόλας, και τώρα αγχώνεται για τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις».

Η πηγή που μεταφέρει όλες αυτές τις αποκαλυπτικές πληροφορίες, που μοιάζον να φέρνουν την Κέιτ... στα πατώματα, επιβεβαιώνει πως η ίδια εργάζεται μερικές φορές έως και 18 ώρες την ημέρα.

Τώρα, όμως, υπάρχει το μέλλον μπροστά και σε αυτό οι Πριγκίπες Μπεατρίς και Γιουτζίν φαίνεται πως θα πάρουν τη θέση των Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Την έντονη φημολογία ξεκίνησε προ ημερών, μιλώντας στο «Hello!», ο βασιλικός βιογράφος, Ρόμπερτ Λέισι.

Σε κάθε περίπτωση, η Κέιτ θα μετρά ως μεγάλη απώλεια την απουσία του Χάρι από το παλάτι, έστω κι αν με τη Μέγκαν δεν τα πήγαινε τόσο καλά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share