Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Τομ Χάνκς πολιτογραφήθηκε ως Έλληνας!

Υπέγραψε ο Παυλόπουλος!

27 Δεκεμβρίου 2019 15:39
Ο Τομ Χάνκς πολιτογραφήθηκε ως Έλληνας!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Τομ Χάνκς πολιτογραφήθηκε ως Έλληνας πολίτης λίγο νωρίτερα αφού υπέγραψε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ είναι λάτρης της Ελλάδας, έχει παντρευτεί με Ελληνίδα και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Αμερικανός Τομ Χανς περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο. Ωστόσο, μόλις έναν χρόνο πριν ο γνωστός ηθοποιός τραγουδούσε "μάτια βουρκωμένα" και δήλωνε περήφανος που είναι Έλληνας.

Η αγάπη για την Αντίπαρο

Η αγάπη του Τομ Χανκς για την Ελλάδα δεν αμφισβητείται. Η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, είναι ο άνθρωπος που τον μύησε στην Ελλάδα, στις παραδόσεις της, στη νοοτροπία των ανθρώπων. Το ζευγάρι έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την Αντίπαρο, αλλά και με την Πάτμο, στην οποία έχουν επενδύσει εδώ και 4 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, το καλοκαίρι του 1999, οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να κάνουν μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με θαλαμηγό. Mε προτροπή του καπετάνιου «πιάνουν» Αντίπαρο και ξετρελαίνονται με το νησί όπου γυρίστηκε κάποτε η Μανταλένα. Έπειτα από τρία χρόνια και χάρη στη φίλη τους, Μαριάννα Λάτση, την επιλέγουν και πάλι για ολιγοήμερες διακοπές. Το 2004, όμως, αποφασίζουν να την κάνουν δεύτερο σπίτι τους αγοράζοντας μια έκταση ανάμεσα στα Γλυφά και στη Χώρα.

Σε μια έκταση περίπου 6 στρεμμάτων χτίζουν το εντυπωσιακό σπίτι τους, 450 τετραγωνικών, σε νησιωτικές γραμμές, την επίβλεψη του οποίου αναλαμβάνει η πολιτικός μηχανικός Χρυσούλα Τζάλα. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην κατασκευή του σπιτιού και διαθέτουν σχέδια και φωτογραφίες από το κτίριο έχουν υπογράψει χαρτιά ότι για να διαρρεύσει κάτι στα ΜΜΕ, θα πρέπει πρώτα να πάρουν την έγγραφη άδεια από το δικηγορικό γραφείο του ζευγαριού, που βρίσκεται στο Λονδίνο.

Ο σταρ έχει αγαπήσει τόσο το νησί ώστε πρόσφερε μια γενναία οικονομική ενίσχυση για την ανασκαφή του γειτονικού Δεσποτικού, συμμετέχοντας ο ίδιος στις εργασίες μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες μαζί με άλλους εθελοντές.

Σάλμα Χάγιεκ: Η διατροφή που ακολουθεί και διατηρεί αυτό το θεϊκό κορμί στα 50 της!

Πολλοί είναι οι διάσημοι που ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή και με το κορμί τους κάνουν πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμα τους. Μια εξ' αυτών και η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ που ακόμα και στα 50 της παραμένει εντυπωσιακή!

Το Athensmagazine.gr σας έχει παρουσιάσει πολλών διάσημων τις διατροφές που ακολουθούν για να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν το ιδανικό σώμα με πρώτη στη λίστα τη διατροφή του Σάββα Πούμπουρα!

Κατά καιρούς στα social media ανεβαίνουν διάφορες φωτογραφίες από celebrities που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν όντως είναι αληθινό ή αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ. Μια ανάλογη φωτογραφία ανέβασε και η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ παραμονή των γενεθλίων της με ένα τιρκουάζ μπικίνι και μας έκοψε την ανάσα. Από τον αριθμό των 2 εκατομμυρίων like που συγκέντρωσε συνολικά προφανώς και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποια διατροφή ακολουθεί.

Πριν από μεγάλα events, για να προετοιμαστεί η ηθοποιός ακολουθεί την τάση του juicing. Με άλλα λόγια, πίνει πολλούς χυμούς! Αυτός είναι και ο λόγος που ίδρυσε την Cooler Cleanse, μια σειρά από χυμούς σχεδιασμένους για μια αποτοξίνωση 3-5 ημερών. «Όταν είμαι αγχωμένη, τρώω», λέει. «Αφού κάνω μια αποτοξίνωση με χυμούς, έχω μεγαλύτερο κίνητρο να φάω πιο υγιεινά. Η αποτοξίνωση είναι για εμένα κάτι σαν το διαλογισμό. Με κάνει να σκέφτομαι τι βάζω μέσα στο σώμα μου», υποστηρίζει.

Αν και προσπαθεί να τρώει υγιεινά τις περισσότερες μέρες της βδομάδας, η Σάλμα είναι foodie και αυτό σημαίνει ότι λατρεύει το φαγητό. Αγαπά να δοκιμάζει κουζίνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς οι ιδιαίτεροι γευστικοί συνδυασμοί δεν την τρομάζουν. Καθώς αγαπά το φαγητό, αδυνατεί να ακολουθήσει κάποια αυστηρή δίαιτα. «Δεν μού αρέσουν οι δίαιτες», λέει, τονίζοντας ότι προτιμά τις περιστασιακά προγράμματα αποτοξίνωσης με χυμούς.

Όσον αφορά τη γυμναστική της, η Σάλμα υποστηρίζει πως αντί να ακολουθεί κάποιο αυστηρό πρόγραμμα, φροντίζει να ενεργοποιεί τους μύες της σε όλη τη διάρκεια της μέρας. «Ακόμα και όταν πλένεις τα δόντια σου, μπορείς να γυμνάζεις τους μυς σου», λέει. Επίσης, φροντίζει να πηγαίνει κάθε μέρα βόλτα το σκύλο της, ώστε να περπατά και να καίει θερμίδες. Τις λιγοστές φορές που ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, φροντίζει να είναι σύντομο, μόλις 30 λεπτά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Stars & TV στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share