Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αντώνης Σρόιτερ: "Η κάμερα είναι ο πιο σκληρός κριτής που θα έχεις ποτέ..."

Ξεσπάει με μια ανάρτηση!

15 Νοεμβρίου 2019 13:15
Αντώνης Σρόιτερ:

Ο Αντώνης Σρόιτερ υποστηρίζει τον Γιώργο Λιάγκα, μέσω μιας ανάρτησης του, μετά τον σχολιασμό και τους αστεϊσμούς σχετικά με την παρενόχληση φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή «Μεσημέρι».

Δείτε επίσης: Έσκασε βόμβα στον ΣΚΑΙ!

Μετά τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα και την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από της Τεχνόπολη, ο Αντώνης Σρόιτερ σχολιάζει και ζητάει «ψυχραιμία με το δημόσιο σταύρωμα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Όταν ξεκινούσα στην τηλεόραση, ένας "γκουρού" της TV μου είχε πει: "Η κάμερα είναι ο πιο σκληρός κριτής που θα έχεις ποτέ. Ό,τι αδυναμία έχεις, θα την ξεσκεπάσει". Ψυχραιμία με το δημόσιο "σταύρωμα" όσων κάνουν λάθος μπροστά στην κάμερα. Ακόμη και χοντρό. Λάθος κάνουν όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους. Απλά έχουν το προνόμιο να μην καταγραφεί. Όποιος δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος στη ζωή του, ας ζητάει κρεμάλες. Και ας έρθει και στην Αυτοψία να μιλήσει. Ψάχνουμε έναν αλάνθαστο χρόνια τώρα».

Η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ:

Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια του μετά την "μπόρα" των προηγούμενων ημερών!

Μετά την "μπόρα" των προηγούμενων ημερών, και δεν εννοούμε της κακοκαιρίας "Βικτώρια", αλλά αυτή που προκλήθηκε από τα σχόλια στην εκπομπή «Μεσημέρι» , ο Γιώργος Λιάγκας σπάει την σιωπή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Βούιξε η πιάτσα για σχέση με συνεργάτιδά του! Δείτε το πρόσωπό της

Να υπενθυμίσουμε ότι περιγελούσαν για την παρενόχληση που βίωσε μια φοιτήτρια στην βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της. Ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγνώμη, μετά από παρέμβαση του ΕΣΡ.

Με ένα στόρι στο instagram, φαίνεται να έχει ξεπεράσει όσα συνέβησαν, και να απολαμβάνει την λιακάδα στον Σαρωνικό μετά τη χθεσινή κακοκαιρία, σχολιάζοντας: «Μετά την καταιγίδα, πάντα η μέρα είναι πιο όμορφη…». Μάλλον είναι και ένας μικρός υπαινιγμός...

Υπενθυμίζεται πως εκτός από την απόφαση που θα λάβει το ΕΣΡ, ο Γιώργος Λιάγκας προβλέπεται να λογοδοτήσει και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα.

Μπελάδες για τον Γιώργο Λιάγκα!

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από τους αστεϊσμούς με την της φοιτήτριας υπόθεση στο ΑΠΘ. Φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.. Μετά το ΕΣΡ θα λογοδοτήσει και στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ)!

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Μεγάλη αποκάλυψη! Αυτή είναι η καταγωγή του!

Σύμφωνα με την Ελένη Ανδριανού, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

Ανάμεσα στις ποινές που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Λιάγκας είναι η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Επιπλέον, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, το Πειθαρχικό αναμένεται να καλέσει σε εξηγήσεις τον Γιώργο Λιάγκα.

Το Πρωτοβαθμιο Πειθαρχικο της ΕΣΗΕΑ ασκησε σημερα διωξη κατα του Γ Λιαγκα ...Η αποφαση ηταν ομοφωνη

Posted by Ελενη Ανδριανου on Monday, November 11, 2019
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share