Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

9+1 celebrity "μαργαριτάρια" που μας έκαναν να ξεχάσουμε κι όσα ξέραμε!

Αν πίνεις νερό απομακρύνσου απ' την οθόνη!

12 Νοεμβρίου 2019 16:17
9+1 celebrity

Το ότι κάποιος είναι διάσημος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει και τρελές γνώσεις. Κάποια απ' τα παρακάτω μαργαριτάρια - ατάκες που ειπώθηκαν από το στόμα κάποιων celebrity μας έκαναν να αναρωτηθούμε αν υπάρχει ίχνος εγκεφάλου εκεί μέσα!

10+1 ατάκες του Ελληνικού παλιού κινηματογράφου που έμειναν στην ιστορία! (Video)

Προσοχή: Αν αυτή τη στιγμή καταναλώνεις κάποιου είδους υγρό στοιχείο συνιστούμε την απομάκρυνση σου από την οθόνη, γιατί το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στα επείγοντα!

Χωρίς πολλά σχόλια λοιπόν, μιας που δεν χρειάζονται, ας ξεκινήσουμε απ' το βασιλιά της "κοτσάνας", τον συμπαθέστατο, τον ένα, τον τεράστιο. Κάποια στιγμή που λες...

O Σακίλ Ο' Νιλ, είπε (όταν τον ρώτησαν αν επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, σ' ένα ταξίδι του στην Ελλάδα): "Δεν θυμάμαι το όνομα από κάθε κλαμπ που πήγαμε".

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε: "Δεν θέλησα ποτέ να ταξιδέψω στην Ιαπωνία. Πολύ απλά επειδή δεν μ' αρέσει το ψάρι. Και ξέρω ότι είναι πολύ δημοφιλές εκεί στην Αφρική".

Η Πάρις Χίλτον, είπε: "Όχι, όχι, δεν πήγα στην Αγγλία, στο Λονδίνο πήγα!"

Η Κριστίνα Αγκιλέρα, είπε: "Λοιπόν, που γίνεται φέτος το φεστιβάλ Καννών;"

(Ο παίκτης του μπέιζμπολ, Καρλ Έβερετ, δεν είναι βέβαια διάσημος στην Ευρώπη, αλλά αυτό που είπε δεν υπάρχει, οπότε άξια βρίσκεται εδώ μέσα. Οπότε) Ο Καρλ Έβερετ, είπε: "Ο Θεός έφτιαξε τον ήλιο, τα αστέρια, τον ουρανό και τη γη. Κι έπειτα έκανε τον Αδάμ και την Εύα. Η Βίβλος δεν λέει τίποτα για δεινόσαυρους. Δεν μπορείς να λες ότι υπήρξαν δεινόσαυροι ενώ ποτέ δεν έχει δει τέτοιους. Κάποιος είδε όντως τον Αδάμ και την Εύα να τρώνε μήλα, αλλά κανείς δεν είδε ποτέ έναν τυραννόσαυρο Ρεξ".

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, είπε (όταν τον ρώτησαν ποιο πολιτικό κόμμα -political party- υποστηρίζει): "Δεν ξέρω για τα πάρτι. Αυτό που έχουν στη Βόρεια Κορέα πάντως, είναι κακό".

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, είπε (όταν τον ρώτησαν αν υποστηρίζει τους γκέι γάμους): "Όχι, εγώ πιστεύω πως οι γκέι γάμοι είναι κάτι που θα πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες".

Η Σιένα Μίλερ, είπε (όταν τη ρώτησαν για τα τσιγάρα): "Τα αγαπώ. Αγάπα τα! Νομίζω πως με όσο πιο θετική διάθεση τα αντιμετωπίζεις, τόσο λιγότερο επικίνδυνα είναι".

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είπε: "Οπωσδήποτε θα εκχριστιανίσουμε το Μπρούκλιν! Απλώς δεν ξέρουμε σε ποια θρησκεία".

Η Κάμερον Ντίαζ, είπε: "Παρατήρησα τη βαρύτητα από πολύ μικρή".

Απίστευτο: Αυτά είναι τα πιο περίεργα και ακριβοπληρωμένα αντικείμενα διασήμων που μοσχοπουλήθηκαν!

Ειλικρινά η τρέλα του κόσμου δεν έχει όρια και ειδικά όταν πρόκειται για γνωστούς αστέρες του Hollywood! Βρήκαμε ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα αντικείμενα διασήμων που μοσχοπουλήθηκαν!

Σοκ! Γιος διάσημου ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο! (photos)

Εσείς θα δίνατε τόσα λεφτά για να αποκτήσετε κάποιο προσωπικό αντικείμενο από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη;

Μαλλιά του Τζάστιν Μπίμπερ - 40.000 δολ.

Δόντι του Τζον Λένον - 31.000 δολ.

Εσώρουχο της βασίλισσας Ελισάβετ - 18.000 δολ.

Αίμα του Ρόναλντ Ρίγκαν - 30.000 δολ.

Χαρτομάντηλο της Σκάρλετ Γιόχανσον - 5.300 δολ.

Εσώρουχο του Μάικλ Τζάκσον - 1.000.000 δολ.

Τσίχλα της Μπρίντεϊ Σπίαρς - 14.000 δολ.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share