Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Τελικά έχει χιούμορ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ είπε ότι δεν γνωρίζει τη Βασιλισσα Ελισάβετ!

Δεν το περιμέναμε αυτό..

4 Σεπτεμβρίου 2019 17:54
Τελικά έχει χιούμορ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ είπε ότι δεν γνωρίζει τη Βασιλισσα Ελισάβετ!

Και όμως έχει χιούμορ η Βασίλισσα Ελισάβετ...Ένα χαρακτηριστικά παράδειγμα της «πλακατζούς» Ελισάβετ ήταν όταν «τρόλαρε» ένα γκρουπ Αμερικανών τουριστών, που δεν την αναγνώρισαν στον δρόμο. Συναγερμός στο παλάτι: Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;

Όπως διηγήθηκε στους Times του Λονδίνου ο πρώην σύμβουλος ασφαλείας της, αστυνομικός Ρίτσαρντ Γκρίφιν, κάποτε η βασίλισσα έκανε βόλτα έξω από την θερινή της κατοικία, το κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία, φορώντας στο κεφάλι της ένα μαντήλι και ντυμένη απλά με παλτό και γαλότσες.

Τελικά έχει χιούμορ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ είπε ότι δεν γνωρίζει τη Βασιλισσα Ελισάβετ!

Τότε συνάντησε ένα γκρουπ τουριστών από τις ΗΠΑ, οι οποίοι – νομίζοντας ότι είναι απλά μία ηλικιωμένη κάτοικος του χωριού – την χαιρέτησαν, την ρώτησαν αν μένει εκεί και αν είχε συναντήσει ποτέ τη βασίλισσα!

Η 93χρονη Ελισάβετ χαμογελώντας απάντησε ευγενικά ότι «μένει σε ένα σπίτι εκεί κοντά» και ότι δεν έχει δει ποτέ η ίδια την βασίλισσα.

«Όμως αυτός την έχει δει!» συνέχισε, δείχνοντας τον αστυνομικό Γκρίφιν.

Οι Αμερικανοί τότε χαιρέτησαν και έφυγαν, χωρίς να έχουν καταλάβει με ποια είχαν συνομιλήσει.

Το περιστατικό έγινε viral και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου επευφήμησαν στα social media τη βασίλισσα για την αίσθηση του χιούμορ της.

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ; Το απίστευτο κόλπο που κάνει!

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ; Το απίστευτο κόλπο που κάνει!

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα πάρτι που φιλοξενεί στον κήπο του παλατιού της, ένα όμως αντικείμενο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Τα γυαλιά ηλίου της!

Η μονάρχης εμφανίζεται παντού, από τα πάρτι στους κήπους του Μπάκιγχαμ μέχρι τους αγώνες να φορά τα εντυπωσιακά γυαλιά της, με τους βασιλικούς παρατηρητές να σχολιάζουν πόσο κουλ γιαγιά είναι. Η μυστική διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ: Τι τρώει και παραμένει νέα και υγιής;

Η βασίλισσα Ελισάβετ απέδειξε πως τα γυαλιά της δεν είναι μόνο κουλ αλλά και πρακτικά. Όπως και πολλές άλλες γιαγιάδες, η βασίλισσα γνωρίζει την αξία των φωτοχρωμικών φακών – τα γυαλιά δηλαδή που μετατρέπονται σε γυαλιά ηλίου όταν ενεργοποιούνται από τις ακτίνες του ήλιου.

Η μονάρχης φορούσε και τα γυαλιά μυωπίας της, μέχρι τη στιγμή όμως που έφτασε στις κερκίδες η βασίλισσα, οι φακοί των γυαλιών είχαν γίνει πιο σκούροι., χρησιμεύοντας πλέον και ως γυαλιά ηλίου.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share