Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Συναγερμός στο παλάτι: Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;

Τι την αναστάτωσε;

19 Αυγούστου 2019 16:55
Συναγερμός στο παλάτι: Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;
Follow us on Google News

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ αναστατωμένη και θυμωμένη σύμφωνα με την εφημερίδα Τhe Sun. Και ο λόγος; Η σειρά "Τhe Crown" που πραγματεύεται τη ζωή της. Η άγνωστη ιστορία για την Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η πραγματική σχέση της με τους ναζί; Οι φωτογραφίες που δείχνουν όλη την αλήθεια!

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;

Αν και μέχρι τώρα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν υποστηρίζει ότι η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου είναι κρυφή φαν της σειράς, που διηγείται τη ζωή της από την ενθρόνισή της και τα πρώτα χρόνιας της βασιλείας της μέχρι τη σχέση της με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο, και τα μέλη της οικογένειάς της, φαίνεται πώς υπάρχει ένα «πορτρέτο» που απεικονίζεται στη σειρά με τρόπο που έχει αναστατώσει και θυμώσει τη Βασίλισσα. Και έχει κάθε λόγο, αφού πρόκειται για τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο.

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο σκληρός χαρακτήρας και η στάση του Φιλίππου απέναντι στον γιο τους Κάρολο αναφορικά με την εκπαίδευσή του, όπως αυτή παρουσιάζεται σ’ ένα από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, που έχει δυσαρεστήσει τη Βασίλισσα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Πρίγκιπας εμφανίζεται να αποκαλεί τον γιο του «αδύναμο» εξαιτίας της αδυναμίας του να ανταποκριθεί στο περιβάλλον του σχολείου που επέλεξε για εκείνον ο πατέρας του. Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο άντρας που πλήγωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ! Οι απιστίες, τα πάρτι και η αλλαγή ονόματος!

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;

Όπως δήλωσε πηγή στην The Sun: «Η Βασίλισσα αντιλαμβάνεται ότι όσοι παρακολουθούν τη σειρά παίρνουν ως δεδομένα αυτά που βλέπουν για τη βασιλική οικογένεια και δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Αλλά αυτό που την έχει αναστατώσει περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ως σκληρός και άκαρδος απέναντι στον γιο του Κάρολο. Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι με τη σκηνή που ο Φίλιππος δεν δείχνει καμία συμπόνοια απέναντι στον αναστατωμένο γιο του που επιστρέφει από το οικοτροφείο. Αυτό απλά δεν συνέβη».

Ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει παραδεχτεί ότι πράγματι τα σχολικά του χρόνια στο Gordonstoun School ήταν σκληρά και ότι οι απαιτήσεις σωματικά και πνευματικά ήταν μεγάλες, αλλά έχει παραδεχτεί ότι τελικά έμαθε πολλά.

Όπως τονίζει ο ιστορικός Robert Lacey, «Ο Φίλιππος απεικονίζεται ως σκληρός που θέλει να στείλει τον γιο του εκεί, όμως στην πραγματικότητα τα κίνητρά του ήταν καλά. Έχοντας περάσει και ο ίδιος τα σχολικά του χρόνια εκεί, γνώριζε ότι οι δυσκολίες και οι προκλήσεις θα «έχτιζαν» χαρακτήρα».

Αυτή είναι η κούκλα ηθοποιός που θα παίξει την Νταϊάνα!

Αυτή είναι η κούκλα ηθοποιός που θα παίξει την Νταϊάνα!

Το The Crown βρήκε την πριγκίπισσά του. Όπως ανακοινώθηκε, στη διάσημη σειρά του Netflix, την αδικοχαμένη Νταϊάνα θα υποδυθεί η ηθοποιός Emma Corrin.

η ηθοποιός που θα παίξει την νταϊνα

Το The Crown του δημιουργού Peter Morgan, διηγείται την ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ II και η Corrin ως Λαίδη Ντι θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη σεζόν 4.

η ηθοποιός που θα παίξει την νταϊνα  2

«Είμαι κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή που θα συμμετέχω στο The Crown για την τέταρτη σεζόν. Είχα κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και το να σκέφτομαι ότι τώρα θα είμαι και μέρος αυτής της ταλαντούχας οικογένειας, είναι απλώς σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα πρότυπο και συνεχίζει μέχρι τώρα να εμπνέει. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να την υποδυθώ μέσα από τη γραφή του Peter Morgan είναι η πιο εκπληκτική ευκαιρία και θα αγωνιστώ για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν» δήλωσε η Corrin μετά την ανακοίνωση του ονόματός της.

η ηθοποιός που θα παίξει την νταϊνα  3

Ο Morgan από την πλευρά του αποκάλυψε ότι η νεαρή ηθοποιός τους μάγεψε όλους στην πρόβα κι έτσι αποφάσισαν να της δώσουν τον ρόλο.

η ηθοποιός που θα παίξει την νταϊνα  4

Η Emma Corrin είναι καινούρια στον χώρο της υποκριτικής και έχει υποδυθεί την Esther Carter στην τηλεοπτική σειρά Grantchester.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share