Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο ηθοποιό! Παραλίγο να χάσει τη ζωή του!

Είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος!

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:16
Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο ηθοποιό! Παραλίγο να χάσει τη ζωή του!

Σοβαρό τροχαίο είχε πασίγνωστος ηθοποιός! Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή και ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά. Λέγεται ότι το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Ο λόγος για τον κωμικό ηθοποιό Κέβιν Χάρτ! Στο αυτοκίνητο ήταν με ένα φίλο του και δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Η έκθεση της Περιπόλου Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι ο 40χρονος ηθοποιός καθόταν σε θέση επιβάτη και δεν οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένα Plymouth Barracuda 1970, που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο του Μαλχόλαντ, στην κομητεία του Λος 'Αντζελες.

Ο οδηγός, ένας 28χρονος που ονομάζεται Τζάρεντ Μπλακ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανατράπηκε σε χαντάκι, παραπλεύρως του δρόμου.

Ο Μπλακ και η τρίτη επιβαίνουσα στο όχημα, το μοντέλο Ρεμπέκα Μπρόστερμαν, βρέθηκαν σφηνωμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

"Ο Χαρτ και ο Μπλακ υπέστησαν σοβαρά τραύματα στην πλάτη κατά τη σύγκρουση και διακομίστηκαν σε πολύ κοντινό νοσοκομείο", σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν έγινε γνωστό ακριβώς τι τραύματα φέρουν οι δύο άνδρες. Η γυναίκα, 31 ετών, που είναι μνηστή του Τζάρεντ Μπλακ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός, ο Μπλακ ούτε είχε πιει ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Κέβιν Χαρτ, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, είναι γνωστός από τους ρόλους που ερμήνευσε στις ταινίες "Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα" ή "Κέντρο Ευφυΐας".

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο όταν επιλέχθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για να παρουσιάσει την τελετή απονομής των 'Όσκαρ του 2019, την οποία τελικά αποφάσισε να μην παρουσιάσει μετά τις πιέσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε για παλιά μηνύματά του στο Twitter που είχαν χαρακτηριστεί ομοφοβικά.

Το σκοτεινό μυστικό του πασίγνωστου ηθοποιού! Είδε τον αδερφό του να πεθαίνει μπροστά του!

Λίγοι γνώριζαν αυτή την ιστορία... Ο εν λόγω ηθοποιός είναι από τους πιο επιτυχημένους και δεν μας πήγαινε το μυαλό ότι μπορεί να έχει ένα τόσο σκοτεινό μυστικό. Και όχι μόνο σκοτεινό αλλά και βάρβαρο.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών είδε τον αδερφό του να πεθαίνει. Ένας θάνατος που τον στιγμάτισε

Ο λόγος για τον Χοακίν Φόινιξ που σε λίγο καιρό θα τον απολαύσουμε ως Τζόκερ. Ένας ρόλος που μπορεί να του χαρίσει και ένα χρυσό αγαλματάκι.

1993 μια εφιαλτική νύχτα που ο Χοακίν Φίνιξ δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Στα δεκαεννιά του μόλις χρόνια θα ζήσει από κοντά μια τραγική απώλεια. Καλεί έντρομος τις αρχές και με ταραγμένη φωνή ακούγεται να λέει: "σας παρακαλώ ελάτε γρήγορα πεθαίνει! είναι ο αδερφός μου".

Ο Ρίβερ Φίνιξ -παιδί θαύμα του Χόλιγουντ- θα βρεθεί νεκρός μόλις στα 23 του, από έναν θανατηφόρο συνδυασμό ναρκωτικών έξω από ένα night club που τότε ανήκε κατά ένα μέρος στον Johnny Depp.

Ο Χοακίν θα αναπτύξει ένα τρομερό άγχος από το τραυματικό συμβάν, το οποίο θα προσπαθήσει να χειριστεί μέσω της υποκριτικής. Η ιστορία έπειτα γνωστή, θεωρείται από τα σημαντικότερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος, κουβαλώντας για πάντα στην ψυχή του την ιστορία του μεγάλου του και αγαπημένου του επίσης ταλαντούχου αδερφού.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share