Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Σοκ στο παλάτι:Βίντεο-«φωτιά» για σχέση του Πρίγκιπα Άντριου με τον Έπσταϊν! (Video)

Τι απαντά το Μπάκιγχαμ;

19 Αυγούστου 2019 21:38
Σοκ στο παλάτι:Βίντεο-«φωτιά» για σχέση του Πρίγκιπα Άντριου με τον Έπσταϊν! (Video)
Follow us on Google News

Νέα τροπή παίρνει η εμπλοκή του πρίγκιπα Άντριου στην «υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν» μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο του 2010 που τον δείχνει στην κατοικία του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη να αποχαιρετά χαμογελώντας μια γυναίκα στο κατώφλι.

Ο μεσαίος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στο πλαίσιο της υπόθεσης Έπσταϊν: «Η Αυτού Υψηλότης αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση κάθε ανθρώπινου όντος και ο υπαινιγμός ότι θα μπορούσε να εγκρίνει να συμμετέχει ή να ενθαρρύνει τέτοιες πρακτικές είναι φρικτός», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή τους η οποία μεταδόθηκε χθες από το πρακτορείο ειδήσεων Press Association.

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε χθες -οκτώ μέρες μετά την αυτοκτονία του Έπσταϊν στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης, στην ιστοσελίδα Mail on Sunday. Η βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε ακόμη ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε υποδεχθεί τον Έπσταϊν και την ομήγυρή του στα βασιλικά ανάκτορα Μπαλμόρα στη Σκωτία το 1999 -περίοδο κατά την οποία ο Αμερικανός χρηματιστής είχε ήδη αρχίσει να στρατολογεί ανήλικα κορίτσια ως «σκλάβες του σεξ».

Αποκαλύφθηκε η μέθοδος αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν μέσα στο κελί του!

Αποκαλύφθηκε η μέθοδος αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν μέσα στο κελί του!

Δημοσίευμα παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο αυτοκτόνησε ο κατηγορούμενος για μαστροπεία ανηλίκων, Τζέφρι Έπσταϊν, μέσα στο κελί του σε φυλακές της Νέας Υόρκης. Νεκρός στο κελί του ο χρηματιστής και καταδικασμένος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν!

Ο κατηγορούμενος για μαστροπεία ανηλίκων, Τζέφρι Έπσταϊν, που βρέθηκε νεκρός στη φυλακή που κρατούνταν, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα σεντόνι για να φτιάξει μια αυτοσχέδια θηλιά και να κρεμαστεί στο κελί του, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Όπως σημειώνεται, ο Έπσταϊν έπρεπε να γονατίσει προς το πάτωμα καθώς κρεμάστηκε από την κορυφή μιας κουκέτας.

undefined

Η παρακολούθηση του κατηγορουμένου για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας είχε διακοπεί κατόπιν προσπαθειών του δικηγόρου του. Παρόλα αυτά, έπρεπε να ελέγχεται κάθε 30 λεπτά, κάτι που δεν συνέβη τη νύχτα του θανάτου του. Σύμφωνα με το δίκτυο Fox, ο Έπσταϊν δεν είχε ελεγχθεί για αρκετές ώρες πριν βρεθεί νεκρός.

Λόγω της έλλειψης προσωπικού, η φυλακή που κρατούνταν ο Έπσταϊν φέρεται να υποχρεωνόταν να προσλαμβάνει προσωπικό υποστήριξης για να καλύπτει τις ανάγκες σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους που έκαναν επαναλαμβανόμενες υπερωριακές βάρδιες.

Σύμφωνα με τους κανόνες των φυλακών, ο Έπσταϊν έπρεπε να είχε συγκρατούμενο στο κελί, αλλά το πρόσωπο αυτό μεταφέρθηκε λίγο πριν την αυτοκτονία του κατηγορουμένου για μαστροπεία ανηλίκων. Δεν έχει αποκαλυφθεί γιατί κανείς δεν πήρε τη θέση του συγκρατούμενου.

undefined

Η αυτοκτονία του Έπσταϊν έχει προκαλέσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας, καθώς πολλοί επισημαίνουν ότι ο θάνατός του είναι ιδιαίτερα «βολικός», λαμβάνοντας υπόψη δημοσιεύματα που λένε ότι ο άντρας θα μπορούσε να αποκαλύψει «καυτές» πληροφορίες για πολλούς ισχυρούς ανθρώπους.

Σε περίπτωση καταδίκης του, αντιμετώπιζε κάθειρξη μέχρι και 45 ετών.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share