Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός στο κελί του ο χρηματιστής και καταδικασμένος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν!

Έδωσε τέλος στη ζωή του!

10 Αυγούστου 2019 16:53
Νεκρός στο κελί του ο χρηματιστής και καταδικασμένος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν!

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν (Jeffrey Epstein) , ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν (το 2008) για παιδεραστία και πρόσφατα είχε ξανασυλληφθεί με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικες κοπέλες στη Φλόριντα και στη Νέα Υόρκη.

Ο Επσταιν βρισκόταν αντιμέτωπος με της μέγιστη ποινή 45 ετών κάθειρξης ενώ μόλις πριν λίγες ώρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας έγγραφα της δικογραφίας εναντίον του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για την φύση της σεξουαλικής του ζωής. Να σας θυμίσουμε το βαρύ πένθος στην Πολεμική Αεροπορία!

O 66χρονος Έπσταϊν συνελήφθη στις 6 Ιουλίου μέσα στο διαμέρισμά του από πράκτορες του FBI.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Lower Manhattan, το πρωί του Σαββάτου ( στις 07:30 τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας).Σύμφωνα με τους New York Times, ο Έπσταϊν απαγχονίσθηκε μέσα στο κελί του.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο 66χρονος είχε βρεθεί ξανά σχεδόν αναίσθητος στο κελί του, με τραύματα στον λαιμό και είχε τεθεί σε επιτήρηση για τον φόβο απόπειρας αυτοκτονίας.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα καθώς πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Φωτογραφίες από το φουσκωτό που σκότωσε τα δύο αδέρφια!

Το άτομο περίπου 60 ετών παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γιος (41 ετών) έχει τραυματιστεί και αυτός χωρίς με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι σοβαρά.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share