Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος στην Πολεμική Αεροπορία!

Θλίψη!

10 Αυγούστου 2019 14:17
Βαρύ πένθος στην Πολεμική Αεροπορία!

Στα τραύματα του υπέκυψε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, 48χρονος αντισμήναρχος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ύστερα από δίμηνη νοσηλεία κατόπιν τροχαίου ατυχήματος. Να σας θυμίσουμε τον σοκ στην Ομόνοια: Νεκρός άντρας από πτώση!

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Σοκ:Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά!

Σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι πτώμα άνδρα στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγο νεκρός άντρας εντοπίστηκε στο ΤΕΙ Καβάλας!

Πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα 4ου ορόφου στην περιοχή της Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε να εμφανιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα τους συγγενείς και τους γείτονές του να ανησυχούν για εκείνον.

Η έντονη μυρωδιά αποκάλυψε τη σορό στο διαμέρισμα

Το κίνητρο για να ενημερωθεί με καθυστέρηση η αδελφή του θύματος, αλλά και η ΕΛ.ΑΣ ήταν η έντονη μυρωδιά στους χώρους της πολυκατοικίας που ερχόταν μέσα από το διαμέρισμα του 56χρονου. Η αδελφή του άνδρα, που μένει σε κοντινή απόσταση, κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο ωστόσο μόλις άνοιξε την πόρτα βρέθηκε μπροστά στο

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, έχει αποκλειστεί. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια του ξαφνικού χαμού του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share